Houten Carport Workum Lariks Douglas 430 x 600 cm Zadeldak

Productnummer: DE81081 Geschikt voor 2 kleinere auto's   |   Doe-het zelf pakket ongeschaafd Lariks Douglas   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 1.698,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Betonpoeren
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Wegzakpreventie
Wegzakpreventie
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Samenstelling Sluiten
  • € 1.698,95 Standaardproduct Houten Carport Workum Lariks Douglas 430 x 600 cm Zadeldak
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten Carport Workum Lariks Douglas 430 x 600 cm Zadeldak

  • Luxe Bouwpakket carport/overkapping voor een aantrekkelijke prijs
  • Met dikke 15x15 cm Lariks staanders en fraai zadeldak
  • In de nok is ook opslagruimte
  • Inclusief Bevestigingsmateriaal en montagetekening
  • Exclusief betonpoeren en dakbedekking
  • Doe-het-zelf Pakket - U zaagt zelf alles op maat!

Houten Carport Workum Lariks Douglas 430 x 600 cm Zadeldak

Wilt u uw auto beschermen tegen regen, bladeren, alg, hagel of sneeuw? Dan is DHZ Carport Workum van ongeschaafd Lariks Douglas van 430 x 600 cm pefect voor u! Carport Workum beschermt uw auto tevens ook tegen de zon, wilt u dat de levensduur van de lak van uw auto langer is? Dan is deze carpoort handig voor u. Voor de dakbedekking zijn er diverse mogelijkheden. Heeft 2 kleinere auto's dan kunnen deze ook naast elkaar geparkeerd worden.

Let op, Carport Workum met zadeldak wordt geleverd als doe-het-zelf pakket, u zaagt alles zelf op maat. Het pakket bestaat uit ongeschaafd, vers gezaagd, kernvrij en ongedroogd A-kwaliteit Lariks Douglas hout. De carport leveren we altijd inclusief bevestigingsmaterialen en tekening. DHZ Carport Workum van bezaagd Lariks hout is daarmee geschikt voor de handige klusser.

Doe-het-zelf Carport Workum heeft een breedte 430 centimeter, een diepte van 600 centimeter, een doorrijhoogte van 230 centimeter en een nokhoogte van 380 centimeter. De doorrijdbreedte bedraagd 380 cm. U kunt de mooie hoge nok gebruiken voor de opslag van bouwmaterialen en dergelijk. De mooie bezaagde Lariks Douglas staanders hebben een breedte van 15 centimeter, een diepte van 15 centimeter en een hoogte van 250 centimeter.

Voor dit prieel is Noord Europees Lariks Douglas gebruikt. In Noord Europa is het kouder waardoor de bomen trager groeien. Doordat de bomen trager groeien heeft het hout fijnere groeiringen, wat zich uit in steviger en kwalitatief hoogstaand hout.

Maak de wanden van deze carport dicht met mes en groef rabatdelen of zweeds rabat. Bovendien hebben wij ook alles om uw oprit te bestraten, zoals karakteristieke waaltjes

Dakbedekking

Let op! Caport Workum wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. U kunt deze houten carport met zadeldak bekleden met bijvoorbeeld Dakpanprofielplaten, Aqua-pan (lichtgewicht) of dakshingles. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van bijvoorbeeld Dakshingles Recht Zwart, Dakshingles Beverstaart Rood, Dakpanprofielplaten in Mat zwart of Aqua-pan platen in Rood of Antraciet.

Voor het afvoeren van hemelwater van het puntdak van DHZ Carport Workum adviseren wij tevens om een dakgootset mee te bestellen. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van diverse complete dakgootsets waaronder een kunststof dakgootset 65 of 100 mm in de kleur antraciet of een dakgootset verzinkt van 125 mm breed.

Nokhoogte 380 cm
Doorrijhoogte 230 cm
Staanders 6 (15x15cm)
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Geen Dakbedekking standaard meegeleverd
Oppervlakte (m²) 25.8 m²

Tips

Deze carport met puntdak heeft 6 fijnbezaagde staanders van 15x15 cm dik en lengte 250 cm. De carport is inclusief bevestigingsmaterialen en schuine schoren. Wij adviseren om 6 betonpoeren bij te bestellen voor een solide verankering / plaatsing van de 6 bezaagde 15 x 15 cm bezaagde staanders van Lariks. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van diverse soorten betonpoeren waaronder rechte model of afschuinde model in de kleuren wit/grijs of antraciet. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse hoogteverstelling waaronder RVS en Verzinkt. Vergeet bij het plaatsen van de betonpoeren niet om sneldrogend cement mee te bestellen.

Tevens adviseren wij om het Lariks Hout te behandelen met bijvoorbeeld transparante beits ter verduurzaming en bescherming van het onbehandelde hout.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met Zadeldak DHZ Carport Workum Carport Workum Lariks Douglas 430 x 600 cm met Zadeldak Geschikt voor 2 kleinere auto's   |   Doe-het zelf pakket ongeschaafd Lariks Douglas   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 1.698,95 per stuk incl. btw