Keramische Terrastegel Cera4Line Imola Antraciet 40x80x4cm

Productnummer: GL00170   |   Zeer eenvoudig te verwerken in normaal zandbed

€ 92,49 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische Terrastegel Cera4Line Imola Antraciet 40x80x4cm

  • Stroef door meegebakken anti-sliplaag
  • Makkelijk voegen maken door afstandhouders
  • Onderhoudsvriendelijk door 1cm keramiek toplaag
  • Geschikt voor iedere bodemsoort
  • Niet aftrillen
  • Niet geschikt voor oprit

Keramische Terrastegel Cera4Line Imola Antraciet 40x80x4cm

De Cera4line Mento 40 x 80 x 4 cm Imola Antraciet van A - merk Gardenlux past door de moderne  kleur in bijna iedere tuintrend thuis. De Cera4line Mento Imola Antraciet bestaat uit een toplaag van 1 cm dikke full body keramische tegel. Dit zorgt ervoor dat u een prachtig terras heeft liggen in uw tuin. Onder de 1 cm dikke keramische tegel is een 3 cm betontegel verlijmd. In deze keramische tegels voor buiten komen de voordelen van keramiek en beton samen. Kortom, als u een luxe terras wilt dat een levenlang meegaat, kiest u deze 40x80x4 cm tegels van Gardenlux.

Voordelen van keramiek

Keramiek is niet poreus waardoor het bestand is tegen vocht en vuil. Door deze eigenschappen is deze terrastegel zeer onderhoudsvriendelijk. De keramische tegel voor buiten is kleurvast en minder krasgevoelig dan beton of natuursteen. Het voordeel van de betonnen onderlaag is dat u de tegels legt in hetzelfde zandbed als betongels. Zo spaart u geld uit voor een dure fundering die u wel nodig heeft voor terrastegels die bestaan uit alleen keramiek. Lees hier onze tips voor het aanleggen van uw terras. 

Snelle geleverd bij u thuis

Bestel nu uw Cera4Line tegels van Gardenlux bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadeo bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis. Vergeet u niet om direct een aantal essentiele toebehoren zoals zand en opsluitbanden mee te bestellen?


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Onderhoudsvriendelijk Cera4line Mento 40x80x4 cm Imola Antraciet Keramische Terrastegel Cera4Line Imola Antraciet 40x80x4cm   |   Zeer eenvoudig te verwerken in normaal zandbed Op voorraad
€ 92,49 Per m2 incl. BTW