Ceramidrain

Ceramidrain is een revolutionaire nieuwe keramische terrastegel. Wat deze keramische tegels echt bijzonder maakt is het waterbuffersysteem. De onderlaag van deze tegels is ontworpen om water op te vangen en vervolgens langzaam terug te geven aan de grond. Zo is het aanleggen van afvoergoten of andere drainage niet nodig en heeft u geen last meer van wateroverlast in de tuin. De speciale onderlaag van deze keramische tegels kan wel 24 liter per m2 opslaan. Bovendien kunt u deze tegels gewoon op een zandbed leggen.

Maak uw bestelling compleet door opsluitbanden en zand toe te voegen. Wij leveren binnen 1-7 werkdagen bij u thuis in heel Nederland en Vlaanderen.

Unieke keramische terrastegels

De Ceramidrain keramische terrastegels hebben een ingebouwde vorm van drainage, waardoor het niet nodig is om een drainagesysteem aan te leggen. Deze tegels bestaan uit 2 lagen, de bovenste laag is een keramische tegel van 16 millimeter dik. Dit materiaal is zeer kleurvast en krasbestendig. Deze tegels blijven dus lang mooi. Bovendien is keramiek duurzaam en kan het volledige gerecycled worden. De onderlaag van 24 mm is open en dient als waterbuffer. Hier wordt het regenwater opgevangen, voordat het langzaam terug kan vloeien in de grond. Deze terrastegels hebben eigenlijk alles: De voordelen van keramische tegels en het verwerkingsgemak van betontegels

Bekijk onderstaande video met meer informatie over de CeramiDrain tegels.

Meer weten over de voordelen van keramische tegels? In onze blog leggen wij u uit waarom u het beste voor keramische tegels kunt kiezen. Daarnaast hebben wij nog meer tips tegen regenwateroverlast voor u.
 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode