Keramische terrastegel Ceramiton 60x60x3cm Fiorde Designo Tuinvisie

Productnummer: TV9091   |   Met 3 mm afstandhouders

€ 62,80 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische terrastegel Ceramiton 60x60x3cm Fiorde Designo Tuinvisie

  • 1 cm keramiek op betonnen onderlaag
  • Ook geschikt voor dakterras
  • Slijtvast, kleurvast, krasvast
  • Te leggen in een normaal zandbed
  • Niet geschikt voor oprit
  • Niet aftrillen

Keramische terrastegel Ceramiton 60x60x3cm Fiorde Designo Tuinvisie

Het moderne design van de Ceramiton 60 x 60 x 3 cm Fiorde Designo zorgt voor een te gek effect in uw terras! De Ceramiton 60 x 60 x 3 cm Fiorde Designo is een printtegel voor buiten die prima te combineren is. Wilt u een terras met alleen de Ceramiton Fiorde Designo of vindt u het leuk om deze printtegels voor buiten te combineren met effen terrastegels? Alles is mogelijk! Kortom; u bepaalt zelf hoe uw terras er uit komt te zien. 

Ceramiton, een duurzame keuze

De Tuinvisie keramische terrastegels voorzien van een bloemenprint bestaat uit een combinatie van keramiek en beton. Ceramiton tegels bestaan uit 1 cm keramiek uit Italië verlijm op een betonnen onderlaag van 2 cm dikte. De keramische toplaag is zeer duurzaam doordat deze krasvast, kleurvast en slijtvast is. Keramiek is niet poreus waardoor er geen vuil en vocht in de tegels kan trekken. Dit maakt dat de tegels een leven lang meegaan. Dankzij het formaat van 60x60 cm zorgen de tegels voor een luxueuze en optisch ruime tuin.

Begin direct met de aanleg van terras en tuinpad

De Ceramiton terrastegels van het merk Tuinvisie is voorzien van grijstinten en wit. Deze 60 x 60 terrastegels legt u op dezelfde manier als betontegels. Er is dan ook geen dure fundering nodig, een normaal zandbed is voldoende. Voeg met een waterdoorlatend voegmortel. We adviseren u Fixs Pro voegmortel te gebruiken. Met onze klustips legt u zelf uw nieuwe grijze keramische tegels.

Bestel nu bij uw Tuinvisie dealer Gadero

Bestel naast uw nieuwe printtegels voor buiten ook direct alle toebehoren zoals opsluitbandenwatergoten en zand en krijg alles binnen enkele werkdagen geleverd in heel Nederland en België. 

Zoekt u een andere keramische tegel? Bekijk hier ons gehele assortiment met keramische tegels voor buiten. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinvisie Ceramiton Fiorde Designo 60 x 60 x 3 cm Keramische terrastegel Ceramiton 60x60x3cm Fiorde Designo Tuinvisie   |   Met 3 mm afstandhouders Op voorraad
€ 62,80 Per m2 incl. BTW