Keramische terrastegel Ceramiton 80x80x3cm Star Grey Tuinvisie

Productnummer: TV08411   |   Alle voordelen van keramiek en beton   |   Gestabiliseerd zandbed niet vereist

€ 89,31 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische terrastegel Ceramiton 80x80x3cm Star Grey Tuinvisie

  • Voordelen van keramiek en beton
  • Kan in een normaal zandbed worden gelegd
  • Kleur-, kras- en slijtvast

Keramische terrastegel Ceramiton 80x80x3cm Star Grey Tuinvisie

Met de Keramische terrastegel Ceramiton 80x80x3cm Star Grey van Tuinvisie geniet u van de voordelen van Italiaans keramiek met het leg gemak van betontegels. Dit wordt bereikt door een keramische tegel van 1 cm te verlijmen op een betonnen onderlaag van 2 cm. Het verwerken van deze tegels is dus net zo eenvoudig als het leggen van gewone betontegels. Door de fraaie, grijze kleur past deze tegel in verschillende tuinstijlen en door de geïntegreerde afstandshouders legt u altijd gelijke voegen. U heeft in een mum van tijd een strak terras die een leven lang meegaat!

Beste eigenschappen van keramiek met beton

Wanneer u kiest voor de Ceramiton 80x80x3cm Star Grey geniet u van de beste eigenschappen van zowel keramiek als beton. Keramiek is kras-, slijt- en kleurvast, wat betekent dat de terrastegels vrijwel niet kunnen beschadigen en jarenlang hun kleuren behouden alsof ze nieuw zijn. Ook is het keramiek niet poreus, vocht en vuil kunnen niet in de tegel trekken. Hierdoor hoeft u veel minder onderhoud te plegen en zal de tegel een levenlang meegaan. Maar omdat het keramiek verlijmd is op een betonnen onderlaag is een speciale stabilisatie fundering overbodig en kunt u de tegels in een gewoon zandbed verwerken. Door deze betonnen onderlaag hebben de tegels ook een lager gewicht dan massieve keramieken tegels. 

Ceramiton eenvoudig verwerken

Zoals eerder genoemd kunt u deze keramische tegels met betonnen onderlaag net zoals een gewone betontegels verwerken in een normaal zandbed. U leest er alles over in onze klustip! Zorg er altijd voor dat u uw bestrating opsluit met opsluitbanden en voeg de tegels af met een waterdoorlatend voegmortel. Om de waterhuishouding in uw tuin te reguleren raden wij u aan om ook watergoten aan te leggen. 

Op zoek naar een andere variant?

U bent overtuigd van de voordelen die de Ceramiton 80x80x3cm Star Grey u biedt, maar u bent niet op zoek naar deze kleur of naar dit formaat? Bekijk dan de hele lijn Ceramiton van Tuinvisie om de tegel te vinden die bij u en uw wensen past! Zoekt u toch massieve keramische tegels? Ook deze vindt u bij Gadero! Haal uw nieuwe tegels af bij een van onze afhaallocaties of laat deze binnen enkele werkdagen bij u aan huis bezorgen. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Keramische terrastegel Ceramiton 80x80x3cm Star Grey Tuinvisie Keramische terrastegel Ceramiton 80x80x3cm Star Grey Tuinvisie   |   Alle voordelen van keramiek en beton   |   Gestabiliseerd zandbed niet vereist Op voorraad
€ 89,31 Per m2 incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!