Transparante tuinhout beits Antraciet Zijdeglans 2,5 liter

Productnummer: Cetabever transparante tuinbeits Antraciet Zijdeglans 2,5L

Voor- en nadelen van Transparante tuinhout beits Antraciet Zijdeglans 2,5 liter

  • Beschermt uw hout
  • prachtige kleur antraciet
  • 10 m2 per liter
  • 3 jaar geen onderhoud!

Transparante tuinhout beits Antraciet Zijdeglans 2,5 liter

Cetabever tuinbeits is een hoogwaardige beits die uw hout beschermt en de mooiste kleuren geeft. Deze beits is zowel transparant als dekkend verkrijgbaar. U kijkt op dit moment naar de transparante variant in de kleur antraciet. Een zeer populair kleur! In dit blik zit 2,5 liter beits voor ongeveer 25 vierkante meter. Ook verkrijgbaar in een kleiner blik van 0,75 liter voor de kleinere klus. Omdat deze kleur transparant is, blijft u zeer goed de structuur van het hout zien. Hierdoor blijft de natuurlijke uitstraling van het hout behouden en dit vinden veel eigenaren van tuinhout belangrijk. De beits wordt gebruikt op allerlei hout in de tuin. Denk aan pergola's, schuttingen, overkappingen, meubels en meer! De beits is dus inzetbaar en multi-functioneel. 

Naast decoratie heeft beits nog een veel belangrijkere functie. Het is namelijk zo ontwikkeld, dat het uw hout beschermt en verduurzaamd. Dankzij de beitsen van Cetabever kan uw hout jaren langer mee gaan. Dit bespaart op lange termijn veel geld. Tuinhout komt namelijk in aanraking met de verschillende invloeden van het weer. Dankzij het beitsen van hout, wordt uw hout waterbestendig. Water is de grootste veroorzaker van problemen voor het hout. Denk daarbij aan houtrot, schimmel en algen en meer. Ook gaat het verkleuring goed tegen. Zeker in deze kleur bevat de beits erg veel pigmenten. Deze pigmenten beschermen het hout tegen zonlicht. Hierdoor krijgt u geen lelijke vlakken en gaat het hout langer mee! 

Goed om te weten

De beits is niet geschikt voor gebruik binnenshuis en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de tuin. In dit geval is de kleur antraciet transparant, maar de beits is ook in andere kleuren te verkrijgen. De glansgraad is zijdeglans. Met dit blik kunt u gemiddeld 25 vierkante meter behandelen. Na behandeling heeft u gemiddeld 3 jaar geen onderhoud nodig. Na drie jaar is een nieuw laagje aan te raden. De beits zorgt voor vochtregulatie en verlengt daarmee de levensduur van uw hout. Op het etiket leest u exact hoe de beits aangebracht moet worden Dit kan het beste met een goede kwast of roller. Hoe donkerder de kleur, hoe meer bescherming tegen zonlicht. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
voor 25 m2 tuinbeits antraciet cetabever Cetabever Transparante tuinhout beits Antraciet Zijdeglans 2,5 liter 25 m2 Cetabever transparante tuinbeits Antraciet Zijdeglans 2,5L Op voorraad
€ 49,95 Per stuk incl. BTW