Floer Natuur Click PVC Vloer Oosterschelde Zwart 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

Productnummer: FL3007-CLOZ Onderhoudsvriendelijke vloerdelen   |   Eenvoudig zelfstandig te leggen

Adviesprijs
€ 44,95 € 42,70 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Natuur Click PVC Vloer Oosterschelde Zwart 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

  • Luxe V-groef
  • 20 jaar fabrieksgarantie
  • Gebruiksvriendelijke Fastclick verbinding
  • Matte uitstraling

Floer Natuur Click PVC Vloer Oosterschelde Zwart 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

IJzersterk Rigid Core PVC

De Natuur Click PVC in de Oosterschelde Zwart uitvoering is echt een kwaliteitsvloer van het Nederlandse vloeren merk Floer . Deze PVC klik vloer is zeer eenvoudig te plaatsen. Dit komt omdat de vloer bestaat uit steen mineralen (ook wel Rigid Core genoemd), waardoor de vloerdelen super stabiel zijn. Daarnaast is het dweilen van deze vloer geen enkel probleem. De vloer is namelijk 100% waterafstotend! Met een extreem sterke slijtlaag van maar liefst 0,55 mm is deze PVC vloer uitstekend geschikt voor een actief gezin waarbij de vloer veel te lijden heeft. Een industrieel of commercieel gebruik is voor deze vloer ook geen enkel probleem! Er zit standaard een fabrieksgarantie op van maar liefst 20 jaar! Let op: Deze fabrieksgarantie geldt enkel i.c.m. met de bijbehorende Floer Click PVC ondervloer.  

Voorzien van luxe V-Groef

Met rondom een luxe strak afgewerkte V-groef is de plankafmeting van 151.1 x 22.9 x 0.5 cm goed zichtbaar in de totale vloeroppervlakte. De kleur van de V-groef is vrijwel gelijk aan die van het vloeroppervlakte wat bijdraagt aan een subtiele uitstraling. Daarnaast onderscheid deze Click PVC vloer zich van andere PVC vloeren die zijn afgewerkt met een micro-velling. Met deze PVC Click vinyl vloer beschikt u dus over een unieke klik PVC vloer in haar klasse!

In het echt zien?

Natuurlijk is het ook mogelijk om deze mooie Oosterschelde Zwarte vinyl vloer in het echt te komen bekijken! Dit kunt u doen in onze showroom Breukelen bij voorkeur op afspraak, zodat een van onze specialisten u direct kan helpen zonder dat u in de rij hoeft te staan. Mocht het niet lukken om naar onze showroom te komen, dan kunt u ook een proefmonster van deze vloer bestellen! Het bestellen van dit proefmonster doet u ook via deze pagina! Wij sturen dan een stuk staal van de de vloer naar u toe. Op deze manier kunt u toch de kwaliteit en kleur van de vloer beoordelen, en deze vergelijken met bijvoorbeeld uw meubels.  

Makkelijk te leggen Click PVC

Eenvoudig te leggen, daar staat deze Floer Natuur Click PVC vloer ook wel bekend om. Dit komt omdat deze vloer voorzien is van een zeer sterke en gebruiksvriendelijke Fastclick verbinding. Door deze verbinding zijn de vloerdelen zeer makkelijk aan elkaar te klikken, waardoor de vloer snel te verwerken is. Laat u de vloer toch liever vakkundig leggen? Bestel dan via onze webshop gemakkelijk de Legservice voor klik vloeren mee. Daarnaast is het ook geen probleem om deze vloer te plaatsen op vloerverwarming. De vloerdelen hebben namelijk een zeer lage warmteweerstand van 0,039m2K/W. Gaat u de vloer zelf leggen, neem dan alvast even een kijkje bij de instructies voor het leggen van laminaat & PVC.

Super mat

Daar waar de meeste PVC vloeren vaak een glimmend effect hebben onderscheid deze PVC klik vloer zich met een zeer matte uitstraling. De matte uitstraling oogt niet alleen super mooi, maar zorgt er ook voor dat de vloer niet glad is, en een zeer stroef effect heeft wanneer hierover gelopen wordt. Door deze matte toplaag is deze PVC vloer nagenoeg niet te onderscheiden van een echt eiken parket vloer.

Levensechte houtpatronen 

Deze Klik PVC vloer is voorzien van het zogeheten A+ label. Dit houdt in dat de vloerdelen eco-vriendelijk geproduceerd worden, en een zeer lage emissiewaarde hebben. Dit zorgt ervoor dat de vloer de atmosfeer binnen uw huis niet aantasten. Naast het A+ label is deze vloer ook voorzien van levensechte houtpatronen met voelbare hout structuren. Dit samen met een plankafmeting van 151.1 x 22.9 x 0.5 cm heeft de vloer een robuuste, landelijke en reële uitstraling. Heeft u vragen over dit, of een ander product? Neem dan gerust contact op met Gadero klantenteam! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Natuur Click PVC Vloer Oosterschelde Zwart 151.1 x 22.9 x 0.5 cm Product Floer Natuur Click PVC Vloer Oosterschelde Zwart 151.1 x 22.9 x 0.5 cm Onderhoudsvriendelijke vloerdelen   |   Eenvoudig zelfstandig te leggen Op voorraad
€ 42,70 Per stuk incl. BTW

Laatst bekeken door u