Logo Gadero
service

Click PVC met V-Groef

Zoekt u een mooie Click PVC vloer met V-groef? We hebben de mooiste klik PVC vloeren met een luxe groef voor u geselecteerd. Ontdek hier alle Click PVC vloeren met V-groef.

Een voeg is erg bepalend voor het uiterlijk van de vloer. Doordat het Click PVC met een velling langs de rand van de plank wordt geproduceerd, wordt er extra nadruk gelegd op het formaat van de plank. Of u nou kiest voor een visgraat Click PVC vloer, een tegel klik PVC vloer of een eiken Click PVC vloer, iedere categorie heeft vloeren met een luxe V-groef. Er zijn 2 verschillende groeven. Een 2 V-groef aan de lange zijde zorgt voor een doorlopend patroon. Een velling rondom de plank, ook wel 4-V genoemd, accentueert de contouren van de vloerdelen.

Niet gevonden wat u zocht?

Naast het assortiment eiken Click PVC, zijn er nog tal van mogelijkheden bij Gadero. Zo kunt u ook kiezen voor een luxe Visgraat Click PVC of een Tegel Click PVC vloer. Alle click PVC vloeren zijn geschikt voor iedere ruimte in uw woning, dus ook de badkamer en keuken! Bekijk alle Click PVC vloeren van merken als Floer, Quick Step, mFLOR, Meister en Fesca hier bij Gadero. Of kom naar onze showroom in Breukelen. Graag van te voren een afspraak te maken, zodat we u te woord kan staan.