Logo Gadero
service

Deze zeer moderne en kindvriendelijke vloeren bevatten alle voordelen van PVC, zoals het hoge comfort, de dunne plankopbouw voor vloerverwarming en de hoge onderhoudsvriendelijkheid. De klik vinyl en plak PVC stroken zijn geluidsdempend en zeer warmte geleidend, dus goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast hoeft u bij deze klik vinyl vloeren vaak niet vooraf te egaliseren waardoor u hoge legkosten bespaart. Bent u op zoek naar A-kwaliteit click PVC tegen een scherpe prijs? Bestel hier uw doe het zelf Click PVC van A-merken als Quick StepFloer, mFLOR en Meister! Bij Gadero profiteert u van de de beste prijs en snelle levering in heel Nederland en Vlaanderen uit eigen voorraad. Houd rekening met onze minimal afname hoeveelheid a 10 m2.

Klik PVC vloeren bezichtigen in onze showroom?

Bent u nog niet helemaal overtuigd en wilt u de vloeren graag eens in het echt ervaren? Kom dan uitsluitend langs bij onze showroom locatie te Breukelen!  Hier vindt u alle Floer Click PVC en Visgraat Click PVC vloeren! Gaat u toch voor een verlijmde PVC vloeren? Geen probleem ook deze vloeren zijn hier te bezichtigen. Wilt u zeker weten dat een van onze collega's tijd heeft voor u? Maak dan bij voorkeur een afspraak. Maakt u de keuze toch liever thuis op de bank? Bestel een proefmonster voor een duidelijk beeld van de kleur, vorm en kwaliteit. 

Wat zijn de verschillen tussen laminaat vloer en PVC vloer?

Nog geen keuze kunnen maken tussen PVC en laminaat vloeren? Voordat u een keuze maakt, is het belangrijk om te weten wat de verschillen tussen deze soorten vloeren zijn. In deze video legt het A-merk Floer u uit wat deze verschillen zijn.

Kijk voordat u een vloer besteld altijd of deze ook bij het gebruik past wat u voor ogen heeft! U kunt dit relatief eenvoudig en snel bepalen door de gebruikersklasse van uw vloer te bepalen. Lees hier meer over via onze blog over de gebruiksklasse van PVC vloeren. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt!

Bij PVC & vinyl vloerspecialist Gadero gebruiken we geen ingewikkelde pakeenheden, u krijgt gewoon het bestelde aantal vierkante meters PVC vloer, in uw voordeel afgerond, en ook nog eens gratis thuisbezorgd! Niet zeker hoeveel vierkante meter vloer u nodig heeft? In onze blog leggen wij u uit hoe u het benodigde aantal vierkante meter voor uw vloer berekent

Click PVC of Verlijmd PVC? 

De PVC & vinyl vloeren van Gadero kunnen verlijmd worden maar als u voor nog meer gemak gaat, dan kunt zijn er voor u verschillende kunststof vloeren beschikbaar. Deze geavanceerde klik PVC vloeren kunnen "zwevend" worden gelegd. Enkele leveranciers gebruiken hierbij de unieke Rigid Core plankopbouw. Hierbij worden de vinyl stroken geproduceerd uit steenmineralen. Deze unieke productiewijze betekent een zeer stabiele en sterke plank! Dankzij een onderplaat met click verbinding is het voor iedereen mogelijk dit vinyl of PVC te leggen. Het eenvoudige klik systeem zorgt ervoor dat u hoge legkosten kunt besparen. Dit maakt het meeverhuizen van de vloer ook mogelijk. Bovendien is de toplaag van dit klik PVC of vinyl een stuk comfortabeler en warmer aan de voeten dan bij laminaat. Voor de PVC vloeren voor leggen met lijm adviseren we altijd door onze specialisten te laten leggen. Lees hier hoe PVC vloeren verlijmd worden. Twijfelt u nog tussen deze twee PVC vloeren? In onze blog leggen we het verschil tussen click PVC en plak PVC uit, zodat u de beste keuze maakt!

Click PVC vloeren

Snel vloeren leggen? Ons doe-het-zelf click PVC vloeren met laminaat klik-systemen als Multiclic, Fastclic en 5G-lock zorgt ervoor dat u snel en zonder gereedschap uw vloer soepel kunt leggen. Wij besparen nooit op het merk kliksystemen van alle klikpvc vloeren, zodat u geen problemen hebt bij het leggen of kieren krijgt naderhand. Ook werken we uitsluitend met maatvaste PVC stroken, dus geen B-keuze partijen!

U heeft alleen de juiste click PVC ondervloer nodig. Een ondervloer behoudt de duurzaamheid van de click PVC vloer. Neem bijvoorbeeld de Rigid Click PVC Ondervloer van Floer. Deze heeft een drukweerstand van 400 kPa. Dit houdt in dat de ondervloer een stabiele basis biedt aan de klik PVC vloeren. Heeft u vloerverwarming? Kies dan bijvoorbeeld voor de Redfloor Click PVC Ondervloer. De ondervloer heeft een warmteweerstand van slechts 0,014 m2 k/w. Dit betekent dat u het meeste rendement uit de vloerverwarming kan halen! 

De klik vinyl of PVC vloer is wat betreft het verwerken te vergelijken met een laminaat vloer. Gebruik bij het click vinyl ook een stootblok om de planken voorzichtig aan te tikken zonder deze te beschadigen. U vindt dit stootblok met handige afstandhouders en slagijzer in de Laminaat & Parket legset.

Twijfelt u nu nog tussen laminaat of klik PVC? Lees dan ook onze blog over de verschillen tussen klik pvc en laminaat.

Visgraat PVC vloer? 

Waarom zijn de PVC vloeren in visgraat legpatroon zo populair? Deze PVC vloeren hebben vele voordelen, zoals het oogt als een prachtige eiken houten vloer met voelbare houtstructuur, maar heeft niet de nadelen als intensief onderhoud en krasgevoeligheid. Daarnaast bespaart u met een klik vinyl hoge legkosten doordat u de vloer zelf gemakkelijk kunt leggen. Overtuigd van de voordelen? Ontdek dan de Visgraat Click PVC vloeren van het Nederlandse vloeren merk Floer. Heeft u liever een plak variant? Ook hier heeft Floer een vloeren collectie Floer Visgraat PVC. Gadero levert alle populaire collecties gratis bij u aan huis! 

Bent u nog niet helemaal overtuigd van alle voordelen van een PVC vloer? Lees dan ook eens onze blog over de voordelen van een PVC vloer. Als u eenmaal voor een PVC vloer gekozen heeft, dient u deze ook te onderhouden. Wij vertellen u graag hoe u een PVC vloer onderhoudt

Meer weten over al onze binnenvloeren? Bekijk dan hier ons Live Event terug vanuit de showroom in Breukelen. Tom legt u graag uit wat de verschillen zijn tussen PVC, Laminaat en Parket vloeren.