Logo Gadero
service

Eiken Click PVC Vloeren

GRATIS BEZORGING - Op zoek naar een eiken PVC vloer die u zelf kunt leggen? Bekijk ons Meister, Floer en Quick Step click Vinyl vloeren. Met dit eenvoudige doe het zelf Click PVC bent u verzekerd van alle gemakken en voordelen van de PVC vloer. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Waar de ondergrond bij gewone PVC stroken moet worden geëgaliseerd is dat bij deze klik variant niet nodig. De levensechte eiken click PVC stroken zijn namelijk voorzien van een sterke tussenlaag met een klik verbindging. Zo legt u deze vloerdelen eenvoudig zelf met gemak, gebruik wel de juiste Click PVC ondervloer. De Click PVC vloeren zijn ook in het populair visgraat patroon. Of heeft u liever Verlijmd PVC vloeren?

Eiken Click PVC vloeren in het echt bekijken?

Wilt u klik pvc vloeren van topmerk Floer in het echt bekijken? Dat kan voor alle Click PVC vloeren en visgraat click pvc bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een medewerker echt tijd voor u vrijmaakt. Of bestel een proefmonster (zie productpagina's) voor een duidelijk beeld van de kleur, vorm en kwaliteit.

Bij Click PVC specialist Gadero gebruiken we geen pakeenheden, u krijgt het aantal vierkante meters, gratis thuisbezorgd. 

Vloeren met een houten uiterlijk, maar met de voordelen van PVC

Haal een eiken klik PVC vloer in huis als u een houten vloer wil, maar met minder onderhoud. Deze klik PVC vloeren kunnen bijna niet van eiken houten vloeren onderscheiden worden, dankzij een realistische houtstructuur. In de bovenstaande video ziet u de Floer Natuur PVC vloer - Eemland Karamel. Deze klik vinyl vloer van het A-kwaliteit vloeren merk heeft zo’n realistische houten uiterlijk. De vinyl vloeren zijn gemakkelijk schoon te houden, doordat het van PVC is. Het maakt de vloeren volledig waterafstotend. Dit betekent ook dat de meeste vlekken verwijderd kunnen worden met een PVC reiniger,

Duurzaam vloeren met een lange levensduur

Het Eiken Click PVC bij Gadero wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardig PVC of Vinyl. Dit betekent dat u met de PVC vloeren van Gadero verzekerd bent van een lange levensduur. De Klik PVC stroken zijn uitermate sterk, slijtvast en krasbestendig. Dankzij de materiaal opbouw van PVC, soms in combinatie met steen materialen, bent u verzekerd van een uiterst lage warmteweerstand. Click PVC is dus uiterst geschikt voor vloerverwarming! 

Bovendien kunt u dit click PVC ook nog eens verhuizen dankzij de handige klik-verbinding. Het Click PVC hoeft dus ook niet verlijmd te worden op de bodemvloer. Voor het leggen van dit Click PVC kunt u de instructies voor het leggen van laminaat hanteren, de legmethode is namelijk hetzelfde. Ook hier kan de Laminaat installatie set met stootblok en afstandhouders van pas komen. 

Voetcomfort met klik PVC: een vloer die lekker loopt

Behalve het eenvoudige leggen van deze Click PVC planken heeft het nog veel andere voordelen. Deze PVC vloer is onder andere geluiddempend. Heeft u beneden buren? Dan kan een geluidsreducerende ondervloer alsnog verplicht zijn. Daarnaast voelt het PVC ook warm aan voeten en is het erg zacht & comformtabel. 

Onderhoudsarm en kindvriendelijk eiken vloer van kunststof PVC

Het Klik-PVC is nagenoeg vrij van onderhoud, wat het tot een uitermate gebruikersvriendelijkekunststofvloer maakt. U kunt deze vinyl vloer stroken eenvoudig reinigen met de standaard schoonmaakmiddelen. De meeste PVC vloeren met click systemen zijn ook waterdicht waardoor u zeker bent van een verzegeld vloeroppervlak. Dit zorgt ervoor dat bacteriën, vocht en vuil de vloer niet kunnen betreden. Kortom een uiterst hygiënische en makkelijke vloer voor iedere woonomgeving.

Heeft u kinderen die graag met autootjes over uw vloer rijden? Daar heeft een PVC vloer geen enkele moeite mee. Dat maken deze PVC kunststof vloeren uiterst kindvriendelijk.

Meest gestelde vragen over eiken click pvc vloeren

Inspiratie