Floer Visgraat Click PVC Vloer - Eems Natuur Eiken 4V-Groef

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL-3995-CCSPC   |   Groef rondom   |   20 Jaar garantie

Adviesprijs
€ 49,95 € 39,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Visgraat Click PVC Vloer - Eems Natuur Eiken 4V-Groef

  • Voelbaar structuur
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • 20 Jaar fabrieksgarantie
  • Onderhoudsvriendelijk

Floer Visgraat Click PVC Vloer - Eems Natuur Eiken 4V-Groef

Visgraat Click PVC met Groef

De Floer Visgraat Click PVC Vloer Eems Natuur Eiken V4-Groef is een stijvolle Klik-Vinyl vloer van het Nederlandse vloerenmerk Floer . Door de natuurlijke kleur en het populaire visgraat patroon van de vloer krijgt u een luxe uitstraling in uw woning. De vloer geeft een warm gevoel in uw huis dankzij het eiken uiterlijk. Het Visgraat Click PVC is geproduceerd vanuit steen mineralen met de meest welbekende afmetingen van 61 x 12,2 cm. De klik PVC vloer bevat een extra dikke en ijzersterke slijtlaag van 0,55 mm. Hierdoor is het Visgraatpatroon klik-Vinyl geschikt voor zowel intensief huishoudelijk gebruik als commercieel gebruik. Tevens is deze vloer zeer geschikt om te plaatsen in een ruimte met vloerverwarming door de lage warmteweerstand van maar liefst 0,039 m2k/W. De Visgraat Click PVC vloeren van Floer zijn daarnaast 100% waterbestendig, wat betekent dat deze vloeren in de keuken en zelfs in de badkamer geplaatst kunnen worden.

Net een eiken houten vloer

Niet alleen door de natuurlijke uitstraling van de vloer maar ook door het register embossing structuur is deze Visgraat klik PVC moeilijk te onderscheiden van een echte eiken houten vloer. Door deze afwerking voelt u exact de egale houtstructuren die u daadwerkelijk waarneemt. De vloer heeft daarnaast een uiterst matte afwerking, waardoor u zeker bent van een unieke vloer! 

Eenvoudig zelf te leggen

Dankzij de Unidrop verbinding is deze visgraat Click PVC vloer makkelijk zelf te leggen, met behulp van een rubberen hamer waar u het laatste tikje mee geeft voor de optimale stevigheid. Ziet u toch liever het gemak in om de vloer te laten leggen door een ervaren parketteur, dan kan dat natuurlijk ook. Wij bieden op onze website ook een legservice aan voor deze Visgraat Klik PVC vloer.

De vloer komen waarnemen

Wij bieden op onze website ook een proefmonster service aan. U kunt gemakkelijk via deze productpagina een proefmonster van de Floer Visgraat Click PVC vloer Eems Natuur Eiken bestellen. Tevens kunt u deze unieke Visgraat Click PVC vloer bezichtigen in onze showroom te Breukelen. Bij voorkeur ontvangen onze medewerkers u op afspraak, zodat zij u gelijk kunnen helpen bij het zoeken van uw vloer. Mocht u verder nog vragen hebben neem dan gerust contact op met onze gespecialiseerde medewerkers.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uitlopend Op=Op Floer-Visgraat-Click-PVC-Vloer-Eems-Natuur-Eiken-product.jpg Floer Visgraat Click PVC Vloer - Eems Natuur Eiken 4V-Groef Emissiewaarde A+   |   Groef rondom   |   20 Jaar garantie Op voorraad
€ 39,95 Per m2 incl. BTW