Logo Gadero
service

Floer Visgraat Click PVC Vloer - IJssel Onbehandeld Eiken

Productnummer
FL-3993-CCSPC
Eenvoudig te leggen klik PVC - 20 jaar fabrieksgarantie
floer_comfyclick_visgraat_pvc_ijssel_onbehandeld_product
floer_comfyclick_visgraat_pvc_ijssel_onbehandeld_sfeer
floer_comfyclick_visgraat_pvc_ijssel_onbehandeld_perspectief
floer_comfyclick_visgraat_pvc_ijssel_onbehandeld_patroon
floer_comfyclick_visgraat_pvc_ijssel_onbehandeld_detail
Per m2

44,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
61 cm
Breedte
122 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Voelbare houtstructuren

  • Geschikt voor vloerverwarming

  • Zeer onderhoudsvriendelijk

  • 20 jaar fabrieksgarantie

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Beige
Lengte
61 cm
Dikte
0,5 cm
Breedte
122 cm
Jaren garantie
20 i.c.m. Floer Rigid Click PVC Ondervloer
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Patroon
Visgraat
V-Groef
4-MV

Floer Visgraat Click PVC Vloer - IJssel Onbehandeld Eiken

Eenvoudig te leggen Visgraat Klik PVC!

Bent u op zoek naar een PVC vloer welke u zelf eenvoudig kunt leggen? Kies dan voor het Nederlandse vloeren merk Floer en hun unieke Visgraat Click PVC collectie. Deze handige Visgraat Klik PVC vloeren zijn voorzien van het eenvoudige Unidrop systeem, waardoor u de vloeren gemakkelijk en snel kunt plaatsen. Bij de IJssel Onbehandelde Eiken Visgraat PVC van Floer kunt u de linkse en rechtse delen eenvoudig tegen elkaar aan leggen. Het laatste tikje geeft u met behulp van een Rubberen Hamer, zodat de delen niet beschadigd raken en stevig aan elkaar worden bevestigd. Dit maakt Click Visgraat Vinyl vloer makkelijk te leggen voor de handige particulier en/of klusjesman! Floer heeft hiervoor een video gemaakt. In de handige legvideo vertelt het bekende vloeren merk ook hoe een starterspunt gemaakt kan worden!

Een extra voordeel hierbij is dat deze vloeren gelegd kunnen worden in combinatie met de speciaal ontwikkelde Click PVC Ondervloer. Hierdoor bespaart u hoge legkosten en hoeft u in de meeste gevallen niet te (laten) egaliseren. Bij Houthandel Gadero wordt de vloer gratis aan huis geleverd tegen de scherpste prijs!

Echt Eiken Visgraat

Het Floer Visgraat Click PVC in de kleur IJssel Onbehandeld Eiken is niet alleen gemakkelijk te plaatsen maar dankzij het unieke design, inclusief meekleurende groef (!), nauwelijks te onderscheiden van een echte eiken vloer. Daarnaast zijn de Klik Visgraat PVC vloeren ook nog eens geschikt voor uw gezin dankzij de schadevrije productie. Ondanks dat het Floer Visgraat Klik PVC uit kunststof materiaal bestaat, is de licht bruine visgraat vloer nauwelijks van een echte Visgraat Parket vloer te onderscheiden.

De Onbehandelde visgraat stroken zijn geproduceerd in de meest populaire afmeting van 12,2 x 61 cm. Deze afmeting wordt nog eens extra in het zonnetje gezet door de prachtige groef welke aan iedere zijde van de plank is aangebracht. Door de meekleurende groef en de voelbare structuur ontstaat er een 3D effect in de planken. Het Onbehandelde design bestaat uit een relatief egaal karakter, waardoor er een rustig vloeroppervlak ontstaat naar plaatsing.

Wilt u deze unieke producten van het Nederlandse vloeren merk Floer zelf ervaren? Vraag een monster aan in onze webshop en laat u overtuigen!

Comfortabel en Onderhoudsvrij Visgraat

Dankzij de extra dikke en ijzersterke slijtlaag van 0,55 mm zijn de Visgraat Click PVC vloeren van Floer ook uitstekend commercieel of industrieel toepasbaar. Om de kwaliteit nog eens te onderstrepen, krijgt u een fabrieksgarantie van 20 jaar op deze producten aangeboden (uitsluitend bij montage met Click PVC Ondervloer). De bruine Visgraat PVC Klik vloeren van Floer zijn daarbij zeer onderhoudsvriendelijk. Dankzij de 100% waterbestendigheid kunt u de vloer gemakkelijk afnemen met een natte doek of dweilen. Het Floer Visgraat PVC Onbehandeld Eiken van zichzelf comfortabel en warm aan uw voeten.

Wilt u deze vloer toe passen in combinatie met uw vloerverwarming? Geen enkel probleem! Met een zeer lage warmteweerstand is het materiaal uitstekend geschikt voor gebruik bij uw vloerverwarming.

Heeft u vragen of opmerkingen? Informeer dan bij onze vloerspecialisten naar alle mogelijkheden!