Floer ComfyClick Visgraat PVC Vloer - IJssel Onbehandeld Eiken 61 x 12.2 cm

Productnummer: FL-3993-CCSPC Eenvoudig te leggen klik PVC - 15 jaar fabrieksgarantie

Adviesprijs
€ 44,95 € 42,70 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer ComfyClick Visgraat PVC Vloer - IJssel Onbehandeld Eiken 61 x 12.2 cm

  • Voelbare houtstructuren
  • 15 jaar fabrieksgarantie
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Zeer onderhoudsvriendelijk

Floer ComfyClick Visgraat PVC Vloer - IJssel Onbehandeld Eiken 61 x 12.2 cm

Eenvoudig te leggen Visgraat Klik PVC!

Bent u op zoek naar een PVC vloer welke u zelf eenvoudig kunt leggen? Kies dan voor het Nederlandse vloerenmerk Floer en hun unieke ComfyClick Visgraat PVC collectie. Deze handige Visgraat Klik PVC vloeren zijn voorzien van het eenvoudige i4F klik systeem waardoor u de vloeren gemakkelijk en snel kunt plaatsen. Bij De IJssel Onbehandelde Eiken Visgraat SPC van Floer kunt u de linkse en rechtse delen eenvoudig tegen elkaar aan leggen. Het laatste tikje geeft u met behulp van een Rubberen Hamer zodat de delen niet beschadigd raken en stevig aan elkaar worden bevestigd. Dit maakt Click Visgraat Vinyl vloer  makkelijk te leggen voor de handige particulier en/of klusjesman!

Een extra voordeel hierbij is dat deze vloeren gelegd kunnen worden in combinatie met de speciaal ontwikkelde ComfyClick PVC Ondervloer. Hierdoor bespaart u hoge legkosten en hoeft u in de meeste gevallen niet te (laten) egaliseren. Bij Houthandel Gadero gratis aan huis geleverd tegen de scherpste prijs! 

Echt Eiken Visgraat 

Het Floer Comfyclick in de kleur IJssel Onbehandeld Eiken is niet alleen gemakkelijk te plaatsen maar dankzij het unieke design, inclusief meekleurende groef(!), nauwelijks te onderscheiden van een echte eiken vloer. Daarnaast zijn de Klik Visgraat vloeren ook nog eens geschikt voor uw gezin dankzij de schadevrije productie. Ondanks dat het Floer Visgraat PVC bestaat uit kunststof materiaal, is de licht bruine visgraat vloer nauwelijks van een echte Visgraat Parket vloer te onderscheiden.

De Onbehandelde visgraat stroken zijn geproduceerd in de meest populaire afmeting van 12,2 x 61 cm. Deze afmeting wordt nog eens extra in het zonnetje gezet door de prachtige groef welke aan iedere zijde van het planke is aangebracht. Door de meekleurende groef en de voelbare structuur ontstaat er een 3D effect in de planken. Het Onbehandelde design bestaat uit een relatief egaal karakter waardoor er een rustig vloeroppervlak ontstaat naar plaatsing. 

Wilt u deze unieke producten van het Nederlandse vloerenmerk Floer zelf ervaren? Vraag een monster aan in onze webshop en laat u overtuigen!

Comfortabel en Onderhoudsvrij Visgraat

Dankzij de extra dikke en ijzersterke slijtlaag van 0,55 mm zijn de Visgraat Click PVC vloeren van Floer ook uitstekend commercieel of industrieel toegepasbaar. Om de kwaliteit nog eens te onderstrepen krijgt u een fabrieksgarantie van 15 jaar op deze producten aangeboden (uitsluitend bij montage met ComfyClick PVC Ondervloer). De bruine Visgraat PVC Klik vloeren van Floer zijn daarbij zeer onderhoudsvriendelijk. Dankzij de 100% waterbestendigheid kunt u de vloer gemakkelijk afnemen met een natte doek of dweilen. Het Floer Visgraat PVC Onbehandeld Eiken van zichzelf comfortabel en warm aan uw voeten.

Wilt u deze vloer toe passen in combinatie met uw vloerverwarming? Geen enkel probleem! Met een zeer lage warmteweerstand is het materiaal uitstekend geschikt voor gebruik bij uw vloerverwarming. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Informeer dan bij onze vloerspecialisten naar alle mogelijkheden! 


Vragen & antwoorden over dit product

Is deze vloer ook geschikt voor nieuwbouwwoning met warmtebron/vloerverwarming? Kunt u aangeven wat de isolatiewaarde is van dit laminaat en ook van de ondervloer?

De Floer ComfyClick Visgraat PVC Vloer is zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming! De vloer heeft slechts een warmteweerstand van 0,039 m2k/w en de bijpassende ondervloer 0,009 m2k/w. Dit betekend dat u gecombineerd ruim onder de gestelde normen blijft vanuit de installateur. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meest verkocht Floer ComfyClick Klik Visgraat PVC Vloer Ijssel Onbehandeld Eiken Naturel Product Floer ComfyClick Visgraat PVC Vloer - IJssel Onbehandeld Eiken 61 x 12.2 cm Eenvoudig te leggen klik PVC - 15 jaar fabrieksgarantie Ruim op voorraad
€ 42,70 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u