Floer Visgraat Click PVC Vloer - Rijn Gerookt Wit Eiken

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL-3990-CCSPC   |   Doe het zelf Visgraat PVC! - Geschikt voor vloerverwarming

Adviesprijs
€ 49,95 € 44,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Visgraat Click PVC Vloer - Rijn Gerookt Wit Eiken

  • Waterproof
  • Planken met V-groef
  • Voelbare houtstructuur
  • 20 jaar fabrieksgarantie

Floer Visgraat Click PVC Vloer - Rijn Gerookt Wit Eiken

Eenvoudig te leggen visgraat click PVC!

Het Floer Visgraat Click PVC Rijn Gerookt Wit Eiken visgraat PVC is net zoals de laminaat vloeren een echt doe het zelf product. Dankzij de hoge kwaliteit en het gebruiksvriendelijke I4F klik systeem legt u deze visgraat klik vloer zeer eenvoudig. U heeft ze enkel nog vast te tikken met een rubberen hamer! De prachtige verschillende designs zorgen voor een uiteenlopende collectie.

Echt Eiken Visgraat

Ondanks dat het Floer Visgraat PVC Rijn Gerookt Wit bestaat uit kunststof materiaal, is de vloer moeilijk van een echte Eiken Visgraat Parket vloer te onderscheiden. De licht eiken planken in de populaire visgraat afmeting van 12.2 x 61 cm zijn namelijk voorzien van levensechte houtpatronen. Dankzij deze patronen wordt er een erg realistische vloer gerealiseerd. Bovendien is de vloer voorzien van een rustige eiken structuur waardoor de beige patroon vloer niet "te druk" wordt. Daarnaast zijn de Gerookte Eiken PVC planken voorzien van een zichtbare groef rondom de plank. Deze V-groef geeft het formaat van de losse planken nog eens extra weer. Ervaar het zelf en vraag een monster aan!

Comfortabel en Onderhoudsvrij Visgraat

Omdat de nieuwe PVC klik vloeren van Floer waterbestendig te zijn, hoeft u zich zorgen te maken over bijvoorbeeld een omgevallen glas drinken. Even dweilen is dus geen enkel probleem voor deze stabiele PVC vloeren. Daarnaast zijn deze vloeren uitgerust met een 0,55 mm slijtlaag wat zorgt voor een ijzersterke visgraat vloer die veel loopgebruik kan doorstaan! Niet alleen geschikt voor huishoudelijk gebruik, maar ook voor commercieel of zelfs industrieel gebruik. U krijgt als consument maar liefst een garantie van 20 jaar (uitsluitend bij gebruik in combinatie met Rigid Click PVC Ondervloer)! 

Het Floer Visgraat PVC in de Gerookt Witte kleur voelt comfortabel en warm aan de voeten. Daarnaast is het ook zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Met een lage warmteweerstand van 0,04 m2 K/W is het materiaal goed warmtedoorlatend. 

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met een van onze vloeradviseurs! 


Vragen & antwoorden over dit product

Is deze vloer ook geschikt voor nieuwbouwwoning met warmtebron/vloerverwarming? Kunt u aangeven wat de isolatiewaarde is van dit laminaat en ook van de ondervloer?

De Floer Visgraat Click PVC Vloer is zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming! De vloer heeft slechts een warmteweerstand van 0,039 m2k/w en de bijpassende ondervloer 0,009 m2k/w. Dit betekent dat u gecombineerd ruim onder de gestelde normen blijft vanuit de installateur. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Visgraat Click PVC Vloer Rijn Gerookt Wit Eiken Product Floer Visgraat Click PVC Vloer - Rijn Gerookt Wit Eiken Emissiewaarde A+   |   Doe het zelf Visgraat PVC! - Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 44,95 Per m2 incl. BTW