Cobra18 Clips voor blinde bevestiging Gevelbekleding - Doos 90 stuks

Productnummer: FW4023 Voor blinde montage   |   Onopvallende clips   |   Voor vlonderplanken en gevelbekleding

€ 64,76 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Cobra18 Clips voor blinde bevestiging Gevelbekleding - Doos 90 stuks

  • Voor onzichtbare montage van gevelbekleding
  • Hele strakke gevel zonder schroefgaten
  • Clips vallen niet op door de zwarte coating
  • Weinig tussenruimte nodig
  • Alleen geschikt voor 18 mm dikke planken

Cobra18 Clips voor blinde bevestiging Gevelbekleding - Doos 90 stuks

Voor een luxe gevel gebruikt u deze Cobra18 clips. Hiermee bevestigt u gevelbekleding zonder zichtbare schroefgaten op uw woning of schuur. Met deze clips plaatst u uw planken automatisch met de juiste tussenruimte en krijgt uw gevel een strak geheel. De Cobra18 clips zijn voornamelijk geschikt voor gevelbekleding, omdat ze geschikt zijn voor profielen tussen de 18 tot 20 mm dik. Deze stevige roestvrijstalen clips zijn ideaal bijvoorbeeld te combineren met thermo bamboe gevelbekleding. Zoekt u clips voor uw terras? Kijk dan ook bij de Cobra20 clips, deze vindt u bij de alternatieven op dit product.

Clips voor onzichtbare gevelmontage

De Cobra18 clips zijn gemaakt van RVS en hierdoor zeer duurzaam, wat past bij thermisch gemodificeerde gevelbekleding. Zo zijn deze clips bestand tegen extreme temperaturen, insecten, zout, chloor en permanente vochtigheid. Door het laagje zwarte matte verf ziet u deze clips niet tussen de kieren van uw gevelbekleding door. Daarnaast zorgen deze clips ervoor dat het plaatsen van uw gevel sneller en eenvoudiger. Met behulp van het bijgeleverde bitje kunt u zo’n 30% sneller klaar zijn. 

Veilig voor een gevel

Met deze Cobra18 clips monteert u gevelbekleding veilig. Doordat u niet direct in de gevelprofielen hoeft te boren voorkomt u het splinteren of barsten van de planken bij het monteren. Dit is vooral bij thermisch gemodificeerde planken erg handig. Ook kunt u deze clips stuk voor stuk verwijderen met behulp van een extra lang bitje. Zo heeft u de mogelijkheid om één beschadigde plank te vervangen, in plaats van uw hele gevel. Met de begin- en eindclips van Cobra maakt u uw project compleet.

Deze clips worden per doos van 90 stuks geleverd, compleet met RVS schroeven en bitje.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Cobra18 clips Cobra18 Clips voor blinde bevestiging Gevelbekleding - Doos 90 stuks Voor blinde montage   |   Onopvallende clips   |   Voor vlonderplanken en gevelbekleding Op voorraad
€ 64,76 Per stuk incl. BTW