Composiet Rabat 1.2 x 16.4 cm Bruin

EUTR

Productnummer: DV5014-12-164   |   Lichtgewicht   |   10 jaar garantie

Vanaf € 56,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Composiet Rabat 1.2 cm dikte Bruin Lengte Breedte Dikte Prijs/- Aantal stuks Aantal Voorraad / Bundels
500 cm x 16.4 cm x 1.2 cm
16.4 cm
1.2 cm
€ 56,95 Per stuk
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Composiet Rabat 1.2 x 16.4 cm Bruin

  • Onderhoudsvrij
  • Kleurvast
  • 10 jaar garantie

  Composiet Rabat 1.2 x 16.4 cm Bruin

  Deze lichtgewicht composiet rabatdelen hebben wel alle voordelen van hout en niet de nadelen. Deze halfhouts kunststof gevelplanken zijn vrij van onderhoud, uitermate kleurvast, B1 brandvertragend, eenvoudig te monteren en zelfs schilderbaar. Deze composiet rabat planken hebben wij in de lengtes 3, 4 en 5 meter te koop. De werkende breedte van dit product is 14.7 cm. Deze houtkleurige kunststof composiet plank in de kleur bruin is bijna niet van echt Western Red Cedar houtkleur te onderscheiden.

  Maak met laten om de 30 cm zelf uw gevelbekleding met deze lichtgewicht composiet rabatdelen. Ook kunt u met hardhouten 7x7 cm palen (om de 30 cm)  zelf een schutting of tuinhuisje van kunststof rabat maken.  Deze composiet rabatdelen in de kleur bruin Natural Cedar zijn recyclebaar, dragen het EUTR keurmerk en zijn zeer duurzaam.

  Deze kunststof rabatdelen zijn licht van gewicht en onderhoudsvrij. Dat maakt deze composiet rabatplanken populair bekleding van gevels. Ook voor het maken van dichte tuinwanden en zelf tuinhuisjes maken kunt u deze composiet rabatplanken prima gebruiken. Zorg wel om de 30 cm voor palen en / of liggers bij gevelbetimmering. Deze rabatplanken zijn eenvoudig vast te nagelen.

  De werkende hoogte van deze composiet rabatdelen is 150 mm, dit is inclusief 3 mm ruimte voor werking van deze kunststof rabat planken. 

  Tips

  Kunststof hout kan vrijwel op de zelfde wijze gemonteerd worden als hout. Het grote verschil zit in de werking. Gewoon hout werkt vooral in de breedte, terwijl kunststof composiet uitsluitend in de lengterichting uitzet en krimpt. Hou hier rekening mee. Bij gevelbekleding zorgt u voor hardhouten spijkerregels van 22 x 50 mm om de 30 cm. Zorg voor een goed uitgevlakt regelwerk, beginnend en eindigemd circa 7 cm van de uiteindes van het te bekleden vlak. Zorg voor een goede ventilatie voor het regelwerk. Gebruik roestvaste en trekvaste nagels met bolknop of schroeven met een lengte van circa 3 cm. Composiet rabat nooit blind vernagelen en nimmer nieten of T-nagels gebruiken. Minimaal 5 cm van de kopse kant van de gevelbekledingsdelen aanhouden. Monteer 2 nagels of schroeven per steundeel of circa 30% van de breedte van de delen en niet te diep ingeschoten.

  Wij adviseren om onderling tussen messing en uiteinde groef minimaal een paar milimeter aan te houden. In de lengte richting dient minimaal 1 cm te worden aangehouden. Dit geldt zowel voor de delen in onderlinge aansluiting als aan de uiteindes bij een hoek of muur.

  Deze composiet rabatdelen altijd droog, beschermd en vlak opslaan. Door UV straling en / of vuilaanslag verkleurt kunststof rabat slechts licht. Op deze Elephant planken zit bovendien een garantie van 10 jaar.

  Indien u zich houdt aan de montagevoorschriften geniet u bij Gadero van 2 jaar standaard garantie op onze composiet rabatdelen van het merk Dekker Elephant. Bij Gadero bent u zeker van kwaliteit, garantie en een goede prijs.

  Maatwerk overkapping maken?

  Bereken de benodigde materialen met onze overkapping rekentool. Klik op de link om de rekenhulp te starten en een overkapping te bouwen met deze rabatdelen.


  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Composiet rabatdelen natural cedar bruin Rabatdelen Composiet Bruin 1.2 x 16.4 cm EUTR   |   Lichtgewicht   |   10 jaar garantie
  Vanaf € 56,95 Per stuk incl. BTW

  Laatst bekeken door u

  MEGA Karibu actie! 10% korting in september.

  Nog dagen uren en minuten!