Filters:

Composiet Terras

WPC betekent Wood Plastic Composiet. Composiet is kunststof. Onderhoudsvrij en kleurvast. Zowel voor schuttingen als terrassen hebben wij uitsluitende gerenommeerde composiet terrasplanken, palen, balken, gevelbekleding rabat, tegels, composiet tuinschermen en accessoires. Wij leveren GEEN Chinese imitatie-artikelen, maar uitsluitend composiet van topkwaliteit en altijd met 3 tot 10 jaar garantie. Koop hier voor de beste prijs, snelle levering en gunstige voorwaarden composiet. Kies uit trendy kleuren antraciet, lichtgrijs en meer kleuren van topmerken als Elephant, Gadero, Easydeck, Megawood,Terrafina en Resysta.

Composiet is zeer kleurvast, verkrijgbaar in moderne kleuren, zeer onderhoudsarm en draagt bij aan een beter milieu doordat er hout gecombineerd is met kunststof. Bij het leggen van een composiet terras of het bouwen van een schutting van composiet is het een must dat u zich exact houdt aan de leginstructies die op de verpakkingen staan. Lees hier onder alvast enige tips:

WPC Composiet Terras

- Plaats liggers om de 30 a 40 cm, dit wordt per merk aangegeven. Naast composiet liggers is het meestal ook mogelijk hardhouten balken te gebruiken. Wij raden Geïmpregneerde onderbalken af, deze hebben doorgaans niet de levensduur van composiet en hebben een sterke werking.

- Maak altijd gebruik van een onzichtbare bevestiging, de clips en schroeven niet in de terrasdelen.

- Plaats 2 liggers naast elkaar indien u een naad heeft in het midden van uw terras, zo kunt u aan beide uiteinden van de planken een hele clip bevestigen.

- Zorg voor 2 cm afschot zodat in holle vlonderplanken geen water blijft staan. Zorg dat uw buitenvloer van composiet goed kan ventileren om condensvorming te voorkomen.

- Houd voldoende afstand, ca 2 cm van muren en dergelijke. Maak de vlonder nooit vast aan woningen. 

- Leg niet te strak, zo heeft het materiaal geen ruimte voor enige werking.

- Wilt u uw composiet terras langer maken dan 1 planklengte, zorg dan voor een eigen onderbalk voor elke plank, dus niet 2 planken op 1 onderligger monteren, hou minimaal 1 cm tussenruimte op de kopse kanten voor de opvang van werking.

- Zoekt u composiet voor een lage prijs, kies dan voor de holle kamerstructuur dekdelen van onze merken Elephant en Gadero. Wilt u luxe massieve planken, bekijk dan onze topmerken Megawood, Terrafina, Easydeck, Gadero, Tuindeco en Resysta.

- Houd uw composiet vlonder vrij van vuil en alg, zo voorkomt u het glad worden van uw terras. Effen planken hebben het voordeel dat deze eenvoudiger te reinigen zijn. 

- Per merk geven wij de garantiejaren aan, deze gelden alleen bij het houden aan de leginstructies. Deze legtips komen zeer nauwkeurig bij Gadero. Bij Gadero geen Chinese B-merken, maar uitsluitend A-kwaliteit composiet. 

WPC Composiet Schuttingen

- Plaats tuinschermen uitsluitend met bijbehorend bevestigingsmateriaal.

- Monteer niet te strak! Zorg dat palen van 180 x 180 cm schermen 180,8 cm uit elkaar staan, zo heeft u ruimte voor de bevestigingshoekjes en hebben de tuinschermen iets ruimte voor enige werking.

- Plaats de schermen ca 5 cm boven uw border, zo blijven deze schoner en worden ze niet te vochtig.

- Komt u niet helemaal uit met uw schermen, kies dan voor een gegalvaniseerd trellis scherm die u op maat kan flexen of bestel een half scherm als tussenstuk. 

Heeft u vragen over composiet terrasplanken leggen, onze kunststof tuinschermen of WPC tegels, bel of email ons gerust.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode