Stapelbare Composiet Schuttingplank Boston 2.1 x 16 x 178 cm Multigrey Light

Productnummer: FW77010-21-160-1790 Tweezijdig hetzelfde aanzicht   |   Van duurzaam composiet

€ 22,71 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelbare Composiet Schuttingplank Boston 2.1 x 16 x 178 cm Multigrey Light

  • Tweezijdig geborsteld met echte look & feel van hout
  • Van hoogwaardig stabiel WPC composiet
  • Kleurvast en UV-bestendig
  • Onderhoudsarm en eenvoudig te plaatsen
  • Geen set, alleen losse schuttingplanken

Stapelbare Composiet Schuttingplank Boston 2.1 x 16 x 178 cm Multigrey Light

Bij een moderne tuin hoort een moderne schutting. Deze stapelbare composiet Boston schuttingplanken hebben een lichte kleur en passen goed bij een strakke tuin. Het Multigrey Light zorgt voor een mooi contrast met donkere vlonderplanken of tegels. Ook laat de grijsbruine kleur van deze 2.1 x 16 x 178 cm composiet schuttingplanken het groen in uw tuin mooi uitkomen en geeft het een ruimtelijk gevoel aan uw tuin. Deze composiet schuttingplanken hebben een speciale beschermlaag, waardoor de kleurvast en UV-bestendig zijn. U heeft dus ook nog eens lang plezier van de mooie kleur van deze WPC schuttingplanken. 

Onderhoudsarme schuttingplanken

Deze WPC composiet schuttingplanken zijn 21 mm dik, 160 mm breed en 1780 mm lang. Composiet schuttingplanken hebben een aantal voordelen. Zo vergrijzen ze niet, hebben ze een lange levensduur en zijn ze zeer stabiel. Daarnaast maakt de speciale beschermlaag deze WPC schuttingplanken ook nog heel onderhoudsarm. Vuil hecht zich minder snel aan de planken en u spoelt viezigheid er eenvoudig af met water. De Multigrey Light kleur past ook mooi bij de Fun-deck terrasplanken, zodat u één geheel in uw tuin creëert.

Eenvoudig te plaatsen schutting

De Boston schuttingen plaatst u met behulp van de bijbehorende aluminium schuttingpalen. Deze palen hebben een lange levensduur. Bovendien zorgt de warme kleur van de composiet schuttingplanken voor een mooi contract met het moderne aluminium. Deze palen zijn door de uitschuifbare strips flexibel te gebruiken als begin-, tussen- of eindpaal. Dit maakt het plaatsen van uw schutting heel eenvoudig. Deze stapelbare planken plaatst u op elkaar tot de paal vol is. In totaal zorgen 12 van deze composiet schuttingplanken voor een volledig tuinscherm. Het is ook mogelijk om deze composiet schuttingplanken als set van 12 te kopen. Kijk hiervoor bij de alternatieven op dit product. 

Bekijk het volledige Boston assortiment om uw schutting compleet te maken. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Profiel WPC schuttingplank 21 x 160 mm fun fence multigrey light Stapelbare Composiet Schuttingplank Boston 2.1 x 16 x 178 cm Multigrey Light Tweezijdig hetzelfde aanzicht   |   Van duurzaam composiet Op voorraad
€ 22,71 Per stuk incl. BTW