Stapelbare Composiet Schuttingplank Boston 2.1 x 16 x 178 cm Teak

Productnummer: FW77011-21-160-1790 Tweezijdig hetzelfde aanzicht   |   Van duurzaam composiet

€ 22,71 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelbare Composiet Schuttingplank Boston 2.1 x 16 x 178 cm Teak

  • Tweezijdig geborsteld met echte look & feel van hout
  • Van hoogwaardig stabiel WPC composiet
  • Kleurvast en UV-bestendig
  • Onderhoudsarm en eenvoudig te plaatsen
  • Geen set, alleen losse schuttingplanken

Stapelbare Composiet Schuttingplank Boston 2.1 x 16 x 178 cm Teak

Een schutting met de warme kleur van Teak hardhout, maar dan van composiet. Dat maakt u met deze stapelbare 2.1 x 16 x 178 cm composiet schuttingplanken van Boston. Deze schuttingplanken hebben dezelfde kleur als Teak hardhout. Bovendien zijn de composiet planken aan beide zijden geborsteld, wat ze de echte ‘look and feel’ van hout geeft. Deze schuttingplanken zijn uitgerust met een speciale beschermlaag: Ultrashield. Hierdoor behouden ze hun bruine kleur, ook in de volle zon. Anders dan Teakhout zal de kleur van deze planken dus niet vergrijzen. Bovendien zorgt deze beschermlaag ervoor dat de schutting eenvoudig te reinigen is. U mag hem zelfs afspoelen met een hogedrukspuit. 

Composiet schuttingplanken Teak

Deze composiet schuttingplanken zijn 21 mm dik, 160 mm breed en 1780 mm lang. Om een heel tuinscherm te maken heeft u 12 van deze composiet schuttingplanken nodig. Boston composiet schuttingplanken staan bekend om hun realistische houtkleur. Deze planken hebben de warme kleur van Teak hardhout. Door de beschermlaag zijn deze schuttingplanken kleurvast en UV-bestendig. Zo heeft u vele jaren plezier van de mooie bruine kleur. De beschermlaag zorgt er ook voor dat vuil zich minder aan de planken kan hechten. Hierdoor spoelt u ze eenvoudig schoon. Dit mag zelfs met een hogedrukspuit. Bij deze composiet planken hoeft u geen tussenruimte aan te houden aan de onderkant, omdat ze goed bestand zijn tegen vocht. Zo maakt u van deze composiet schuttingplanken een chique dichte schutting. 

Snel te plaatsen schutting

Het Boston schuttingsysteem heeft als voordeel dat u het snel en eenvoudig kan plaatsen. Alle onderdelen van dit systeem zijn van duurzame materialen met een lange levensduur. Zo gebruikt u de bijbehorende aluminium schuttingpalen om de schuttingplanken in te plaatsen. Deze schuttingpalen zijn voorzien van uitschuifstrips, zodat u ze flexibel in kunt zetten als begin-, tussen- of eindpaal. Het moderne aluminium contrasteert mooi met de warme houtkleur. Zo heeft u zeker een opvallende erfafscheiding in uw tuin staan. Deze aluminium schuttingpalen zijn weerbestendig en daardoor zeer duurzaam. Daarnaast zijn ze altijd recht en kunt u ze in twee varianten kopen: op een paalvoet of voor plaatsing in de grond. 

Bekijk het complete Boston assortiment om uw dichte composiet schutting compleet te maken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fun-Fence WPC composiet schuttingplanken Teak Stapelbare Composiet Schuttingplank Boston 2.1 x 16 x 178 cm Teak Tweezijdig hetzelfde aanzicht   |   Van duurzaam composiet Op voorraad
€ 22,71 Per stuk incl. BTW