Met onze all-in composiet terras pakketten krijgt u composiet planken, onderliggers en bevestigingsclips in 1 zending geleverd. Zo hoeft u niet zelf te rekenen en weet u snel de prijs. We vragen u slechts het aantal vierkante meters (m2) van uw terras op te geven. Wij hebben composiet terras planken op voorraad van uitsluitend gerenommeerde merken met bewezen A-kwaliteit en garantie. De terrasplanken en accessoires uit onze composiet m2 terras pakketten zijn ook los te bestellen, zie pagina composiet terrasplanken. Deze m2 pakketten voor terrasen zijn ook verkrijgbaar in echt hout, zie m2 pakket vlonder hout. Bestel hier uw composiet terras onder gunstige Thuiswinkel.org Servicegaranties en met levering in heel Nederland en Vlaanderen. 

Bestel uw terras van composiet in diverse kleuren antraciet grijs, lichtgrijs en bruin van uitsluitende garantiemerken als Gadero Tuindeco, Fesca, Megawood, Elephant, Easydeck en Terrafina. Kies voor het gemak van vierkante meter pakketten met heldere m2 prijzen. 

Kies bij Gadero uit holkamer of geheel massief composiet. Lees bij het leggen van uw composiet terras altijd de leginstructies en wijk hier niet van af. 

Hierbij alvast enkele tips bij het bestellen van een m2 pakket composiet terras:

  • Geef bij de opmerkingen bij uw bestellingen ook de lengte en breedte van uw vlonder door, wij kiezen dan zo veel mogelijk planklengtes zodat u zo min mogelijk of geen naden heeft!
  • Indien u een zeer groot terras maakt, krijgt u de situatie dat u moet doorleggen na 1 plank, zorg dan voor een dubbele onderbalk, 1 aan het eind de plank en 1 aan bij het begin van de volgende plank, en hanteer 1 cm tussenruimte. Composiet wil immers gaan werken in zowel de lengte als breedte richting. 
  • Geef ook de legrichting aan, of u de planken in de breede of lengte richting wilt leggen (hou rekening met afwatering van 2%, bij de holkamer delen een must).
  • U kunt onze composiet terrasdelen ook los bestellen en combineren met hardhouten liggers. wij adviseren doorgaans om niet met Geïmpregneerde liggers te werken omdat deze minder lang mee gaan en meer werken dan composiet dekdelen.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode