Triple Profiel WPC composiet Teak 2.5 x 12.1 x 300 cm Felixwood

Productnummer: FW14709-25-121-3000 Duurzaam en kleurvast WPC   |   Geschikt om te monteren met clips   |  

Aangepaste levertijd 8-10 werkdagen

€ 40,75 Per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Triple Profiel WPC composiet Teak 2.5 x 12.1 x 300 cm Felixwood

  • Composiet gevelbekleding met bijzonder profiel
  • Snel monteren met clips
  • Mooie Teak bruine kleur
  • Kleurvast, duurzaam en stabiel WPC composiet

Triple Profiel WPC composiet Teak 2.5 x 12.1 x 300 cm Felixwood

Met deze 2.5 x 12.1 x 300 cm composiet rabatdelen van Felixwood maakt u een opvallende gevel. Deze FUN-siding rabatdelen hebben een bijzondere vorm en de drie stroken van dit profiel zorgen voor veel diepgang in uw gevel. Anders dan bij hout zal de bruine kleur van deze Teak WPC gevelbekleding niet vergrijzen. U behoudt dus jaren dezelfde kleur door het speciale Ultrashield bescherming. Hierdoor zijn deze composiet gevelprofielen niet alleen zeer kleurvast, het maakt ze ook stabiel en onderhoudsarm. U monteert deze rabatdelen met speciale gevelclips, wat voor een zeer strakke gevel zonder zichtbare schroeven zorgt.

Voordelen composiet gevelbekleding

Deze triple profiel rabatdelen zijn 2.5 cm dik, 12.1 cm breed en 300 cm lang. De werkende breedte van deze rabatdelen is 11.4 cm. Deze profielen hebben een mooie diep bruine Teakkleur, die dus niet vergrijst. Deze gevelbekleding is gemaakt van WPC composiet. Dit is een combinatie van 40% poly-ethyleen en 60% houtvezel. Deze composiet gevelplanken zijn voor 95% van gerecycled materiaal gemaakt. Door de Ultrashield beschermlaag zijn deze gevelprofielen rondom beschermd tegen UV-straling, waardoor de planken niet verkleuren. Bovendien is WPC vormvast en daardoor heel geschikt om te monteren met het clipsysteem. Met dit systeem monteert u snel en eenvoudig uw nieuwe gevel.

Deze gevelbekleding is helaas niet geschikt om op huizen te gebruiken, voor overkappingen, schuttingen of schuren zijn ze wel zeer geschikt.

FUN-Siding monteren

Begin met het maken van een raamwerk van aluminium of houten achterlatten. Vervolgens plaatst u de eind- en buitenhoekprofielen. De eindprofielen gebruikt u rond ramen of aan de rand van uw gevel. De buitenhoekprofielen gebruikt u waar 2 profielen met elkaar gaat verbinden waar ze de hoek om gaan, om een mooie strakke gevel te maken. U begint met het aluminium onderprofiel om de eerste plank op vast te zetten. Vervolgens plaatst u de clips op de balken en de profielen tussen de clips. De laatste plank aan de bovenkant sluit u niet af met een clip aan de bovenkant, maar met een kunststof stopper om de laatste plank ook stevig vast te zetten. 

Al het materiaal om deze kunststof gevelbekleding te monteren vindt u bij de triple profiel composiet accessoires of bij de bijbehorende producten. Gadero heeft deze WPC rabatdelen ook in het lichtgrijs in het assortiment. Kijk hiervoor bij de alternatieven op dit product. 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Triple profiel WPC Teak Felixwood Triple Profiel WPC composiet Teak 2.5 x 12.1 x 300 cm Felixwood Duurzaam en kleurvast WPC   |   Geschikt om te monteren met clips   |  
€ 40,75 Per stuk incl. btw