Composiet Vlonder Massief Totaalpakket Megawood 1.9 x 14.5 cm Antraciet Per M2

Productnummer: MW7231 Duitse A-kwaliteit   |   10 jaar garantie   |   Dubbelzijdig te monteren

All in Composiet Terras per m2

€ 89,95 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Composiet Vlonder Massief Totaalpakket Megawood 1.9 x 14.5 cm Antraciet Per M2

  • Voordelig massief composiet
  • Van het Duitse A-merk Megawood
  • Geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie
  • Dubbelzijdig te monteren

Composiet Vlonder Massief Totaalpakket Megawood 1.9 x 14.5 cm Antraciet Per M2

Deze Megawood massieve composiet planken zijn niet alleen voor een actieprijs bij Gadero verkrijgbaar, u bestelt ze nu ook als totaalpakket. Zo nemen wij u al het rekenwerk uit handen en haalt u een voordelig composiet terras in huis. Dit pakket bestaat uit hoogwaardige 1.9 x 14.5 cm composiet terrasplanken van het topmerk Megawood. Deze vlonderplanken van massief composiet krijgt u daarom ook niet voor niets met 10 jaar fabrieksgarantie geleverd. U bestelt dit totaalpakket per vierkante meter.

Composiet totaalpakket

U wilt graag een terras van composiet in de tuin, maar ziet op tegen het berekenen van de hoeveelheid die u nodig heeft? Dan helpen wij u graag. Dit totaalpakket bestelt u namelijk per 1 m2. Het enige wat u hoeft te doen in aangeven hoeveel vierkante meter u nodig heeft en wij doen de rest. U krijgt dit totaalpakket inclusief liggers en bevestigingsclips, zodat u alles in huis heeft om uw vlonder te gaan leggen.

Massief composiet Megawood

Deze massieve composiet planken hebben een luxe antraciet kleur, wat uw vlonder een chique uitstraling geeft. De antraciet WPC composiet vlonderplanken zijn 19 mm dik en 145 mm breed. De massieve planken zijn gemaakt van houtvezels en polymeer en zijn zeer stevig door de dichte structuur. Deze composiet vlonderplanken zijn dubbelzijdig te monteren. De ene zijde is uitgerust met een geborsteld oppervlak, terwijl de andere zijde groeven heeft. Zo kiest u zelf het uiterlijk van uw terras. Een voordeel van composiet planken is dat ze minder snel glad worden. Zeker als u uw vlonder regelmatig schoonveegt houdt u een stroef terras. 

Dit totaalpakket is nu voor een zeer voordelige prijs te bestellen bij Gadero. Om de fabrieksgarantie te behouden is het wel van belang dat u de leginstructies van Megawood terrasplanken opvolgt. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
megawood antraciet vlonderplank aanbiedingComposiet Vlonder Massief Totaalpakket Megawood 1.9 x 14.5 cm Antraciet Per M2 Duitse A-kwaliteit   |   10 jaar garantie   |   Dubbelzijdig te monteren Ruim op voorraad
€ 89,95 Per m2 incl. btw