Cubus Eck 2 Karibu 320 x 320 x 239 cm

Productnummer: KA11053 Met hoek schuifdeur   |   Lessenaarsdak   |   28mm steek-/schroefsysteem

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-10 weken.

€ 2.729,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Karibu Verfsysteem
Karibu Verfsysteem
Samenstelling Sluiten
  • € 2.729,95 Standaardproduct Cubus Eck 2 Karibu 320 x 320 x 239 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Cubus Eck 2 Karibu 320 x 320 x 239 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd

Cubus Eck 2 Karibu 320 x 320 x 239 cm

Blokhut 3x3 meter Cubus Eck 2 is een strak tuinhuisje uit de Premium-Serie van het Duitse A-merk Karibu. Dit fraaie cubus vormige tuinhuis met hoek schuifdeuren heeft een afmeting van 320 cm breed, 320 cm diep en 239 cm hoog. Berging Cubus Eck 2 beschikt over een lessenaarsdak met een dakhelling van 3 graden naar achteren, waardoor regenwater niet op het dak blijft liggen.

Stevig Tuinhuis

De voorkant van tuinhuis is 239 cm hoog en de achterkant 227 cm. Dit tuinhuis uit de Premium-serie heeft een wanddikte van 28 mm met een speciaal profiel uit onbehandeld Scandinavisch vuren hout vervaardigd. Dit profiel is perfect gefreesd, waardoor de verschillende delen mooi op elkaar aansluiten. Dit zorgt er tevens voor dat water makkelijk weg kan. De 28 mm rond profiel met groef en veer in steek- schroefsysteem in stabiel bouwtype met staanders van 12 x 12 cm triplex.

Modern karakter

Cubus Eck 2 van top fabrikant Karibu wordt standaard onbehandeld geleverd in een natuurlijke kleur. Tuinhuis Cubus Eck 2 kan ook als extra optie behandeld worden met het Karibu-verfsysteem in de kleur Terragrijs (meerprijs). Dit beschermd het hout van het begin af aan en langdurig tegen weersinvloeden. Dit strakke huisje in de kleur Terragrijs wordt tevens geleverd met kozijnen en lijsten in de kleur ivoorwit, waardoor Cubus Eck 2 een modern karakter krijgt.

Lange levensduur

Het dak bestaat uit 19 mm dik massief hout met EPDM-folie en aluminium afsluitprofielen. Hier zit 10 jaar fabrieksgarantie op. Deze blokhut heeft een moderne hoek schuifdeur, bestaande uit twee schuifdeuren met lichtlopend aluminium schuifdeur beslag en een aluminium drempel. De deurvleugels zijn van een speciaal soort triplex dat niet snel krom trekt. De dubbele schuifdeuren beschikken tevens over een verzonken handgreep en wordt geleverd met 2 sleutels.

De KDI-onderlegger is vervaardigd uit massief hout en beschermd door hoge keteldruk impregnering. Dit is een effectieve en ecologisch slimme bewerkingswijze voor de bescherming en verduurzaming van het hout. Vloeibaar gemaakte impregneringszouten worden onder druk in het hout geperst en verbinden zich met het hout, wat leidt tot een langere bescherming. Bovendien wordt het milieu op deze manier niet belast. Deze werkwijze garandeert een langdurige bescherming tegen rot in de constructie door bodemvocht.

Houten vloer in Cubus Eck 2? Als extra optie (meerprijs) kunt een op maat houten vloerpakket bestellen bestaande uit keteldruk geïmpregneerd onderleggers en 19 mm massief houten vloerdelen met veer en groef.

De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het wordt geleverd met uitgebreide montagehandleiding en bevestingsmaterialen.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Ook verkrijgbaar in Terragrijs (extra optie) Karibu Cubus Eck 2 Cubus Eck 2 Karibu 320 x 320 x 239 cm Met hoek schuifdeur   |   Lessenaarsdak   |   28mm steek-/schroefsysteem Ruim op voorraad
€ 2.729,95 per stuk incl. btw