Veer en Groef Rabat Blank Vuren 1.8 x 19.5 cm Dakbeschot Glad Geschaafd

Productnummer: DE14611-18-195 Glad Geschaafd vurenhout

Vanaf € 9,24 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Veer en Groef Rabat Blank Vuren 1.8 x 19.5 cm Glad Geschaafd Lengte Breedte Dikte Prijs/- Aantal stuks Voorraad / Bundels
250 cm x 19.5 cm x 1.8 cm
19.5 cm
1.8 cm
€ 9,24 Per stuk
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Veer en Groef Rabat Blank Vuren 1.8 x 19.5 cm Dakbeschot Glad Geschaafd

  • Kunstmatig gedroogd, veer en groef rabat
  • Extra breed dakbeschot
  • Uitstekend geschikt om te verven
  • Niet te strak tegen elkaar aan monteren

  Veer en Groef Rabat Blank Vuren 1.8 x 19.5 cm Dakbeschot Glad Geschaafd

  Gaat u een overkapping, schuur of overdekte veranda plaatsen en bent u op zoek naar voordelige dakbeschot planken? Bekleed dan de aanzichtzijde van uw dak met deze veer en groef rabatdelen van blank vurenhout. Deze planken zijn 18 mm dik en 195 mm breed. Het dakbeschot is glad geschaafd wat zorgt voor een luxe uitstraling aan de onderkant van uw dak. De tong en groef planken schuift u eenvoudig in elkaar. Let er wel op dat u de kunstmatig gedroogde planken nooit te strak tegen elkaar aan monteert.

  Blank vuren dakbeschot

  Deze extra brede veer en groef planken van blank vurenhout hebben aan beide zijden een vellingkant en zijn rondom glad geschaafd. Schuif het dakbeschot nooit te strak in elkaar, laat voldoende ruimte over voor de natuurlijke werking van het hout. Deze tong en groef rabatdelen hebben een werkende breedte van 18 cm. Bevestig de planken met steeds 2 schroeven van 4x40 of 4x50 mm op de dakbalken. Let op bij het monteren van EPDM of Easyroofing dakbedekking, plaats altijd een laag panlatten en Underlayment of Fins vuren platen op deze blanke vurenhouten dakbeschot planken.

  Verticale wandplank

  Deze vurenhouten planken zijn ook te gebruiken als verticale wandplank voor een overdekte binnenzijde van uw overkapping. Zorg voor een raamwerk van horizontale balken en plaats deze om de 40 cm. Houdt enige tussenruimte aan tussen de planken voor werking. Bekijk ons uitgebreide assortiment met channelsiding profielen voor de officiële verticale planken.

  Is dit toch niet de afmeting of houtsoort die u zoekt? Bekijk ons complete assortiment met vellingdelen voor de alternatieven.


  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Extra breed Dakbeschot Blank Vurenhout 1.8 x 19.5 cm Veer en Groef Rabat Blank Vuren 1.8 x 19.5 cm Dakbeschot Glad Geschaafd Glad Geschaafd vurenhout Op voorraad
  Vanaf € 9,24 Per stuk incl. BTW