De 10 meest populaire video’s van Gadero TV in 2021

De meest populaire klusvideo's

Vindt u klusvideo’s ook zo handig? Wellicht dat u al video’s van Gadero TV heeft gezien? In de video’s van Gadero TV ziet u handige klustips over tuinhout en bestrating. Vele klanten gingen u voor en hebben deze video’s gebruikt als handleiding voor hun klusproject(en). Van gevelbekleding tot tuinkassen. Gadero TV telt al meer dan 240 video’s over verschillende tuinprojecten.

Om u te inspireren hebben wij de meest bekeken video’s die wij in 2021 geüpload hebben, voor u op een rijtje gezet! Benieuwd welke dit zijn? Lees snel verder.

1. Hoe moet ik tuintegels leggen?

De meest bekeken video van 2021 is de aflevering over een terras van betontegels aanleggen. Wat is de beste manier om dit te doen? In deze video geeft Ronny u handige tips voor het aanleggen van een terras van betontegels. Hierin vertelt hij onder andere wat voor ondergrond u het best betontegels op kunt leggen. Laat u inspireren door ons assortiment in betontegels

2. Hoe plaats ik een poer?

Bij het plaatsen van een overkapping of veranda is de betonpoer een belangrijk onderdeel. Een overkapping of veranda weegt veel. Een goede fundering is daarom zeer essentieel. In aflevering #217 laat Ronny zien hoe u een betonpoer op de juiste manier plaatst. Gadero biedt verschillende soorten betonpoeren aan. Wilt u weten welke dit zijn? Bekijk het ons assortiment betonpoeren.  

3. Hoe kan ik een blokhut met overkapping bouwen?

Wilt u een blokhut met overkapping bouwen? Ronny vertelt in aflevering #203 hoe hij een trendy blokhut met overkapping bouwt. Onder de overkapping van de blokhut Rosanne heeft u genoeg ruimte om met uw vrienden en familie te zitten. In deze aflevering geeft Ronny tips over de fundering van de blokhut en de dakbedekking. Laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment van blokhutten met overkapping.

4. Hoe moet ik schaduwdoek vastmaken?

In aflevering #207 laat Ronny zien hoe u een houten frame met een schaduwdoek bouwt. Het frame dat Ronny in deze aflevering gebruikt, is een ‘stand alone’ variant. Ideaal voor in de tuin. Tevens is deze pergola verkrijgbaar in een aanbouw variant. Het schaduwdoek is ook in meerdere kleuren beschikbaar. Ontdek onze houten pergola frame met harmonica doek sets.

5. Hoe moet ik een watergoot aanleggen?

Heeft u wateroverlast in uw tuin? Dit kunt u oplossen door een watergoot aan te leggen. Ronny demonstreert in aflevering #210 hoe u het beste een watergoot kunt aanleggen in uw tuin. In deze aflevering gebruikt Ronny een watergoot van ACO. Naast deze watergoot hebben wij verschillende soorten aluminum watergoten die geschikt zijn voor elke tuin. Benieuwd welke dit zijn? Bekijk ons assortiment watergoten

6. Hoe maak ik een halfhoutverbinding?

Wilt u weten hoe u het beste een halfhoutverbinding kunt maken? Bekijk deze aflevering van Gadero TV. Ronny legt u uit hoe u dit precies doet en wat hier allemaal bij komt kijken. Bent u er klaar voor om zelf een haflhoutverbinding te maken? Bekijk onze losse staanders van hout en meer.

7. Hoe maak ik een blokhut met Wolfskap?

In aflevering #208 van Gadero TV laat Ronny zien hoe u een blokhut met Wolfskap bouwt. De blokhut die in deze aflevering wordt gebruikt is de blokhut Olson. De blokhut is een combinatie van een overkapping, berging en tuinhuis in één. In deze aflevering geeft Ronny tips over de fundering, dakbedekking en behandeling van de blokhut. Gaat uw voorkeur uit naar een ander soort blokhut met overkapping? Laat u inspireren door ons brede assortiment blokhut met overkapping.

8. Hoe kan ik zelf een houten huis bouwen?

Wilt u zelf een prefab houten woning bouwen? In Gadero TV #212 bespreekt Ronny hoe u eenvoudig een prefab houten huis kan maken en welke werkwijze u hierbij gebruikt. De blokhut die in deze aflevering wordt weergegeven is de blokhut Ollie. De blokhut Ollie is een prefab woning met een kleine overkapping, drie kamers en heeft een wanddikte van 70 mm. Ideaal als vakantiechalet of mantelzorgwoning. 

9. Hoe moet ik een deurframe bekleden?

In aflevering #228 laat Ronny zien hoe u een luxe deurframe bekleed. In een eerdere aflevering heeft Ronny laten zien hoe u een ‘normale’ deurframe kunt bekleden. Voor de luxe deurframe gebruikt Ronny Deens rabat Red Class Wood triple profiel planken. Deze planken zorgen voor een luxe uitstraling. Benieuwd welke houtsoorten er nog meer zijn in Deens rabat? Bekijk ons assortiment triple blokprofiel.

10. Hoe monteer ik thermisch gemodificeerd Essen gevelbekleding?

Uw gevel bekleden met thermisch gemodificeerd Essen? In aflevering #213 vertelt Ronny hoe u dit kunt doen. De clips die Ronny in deze video gebruikt worden meegeleverd bij Rhombus thermisch gemodificeerd Essen planken. Wilt u graag onzichtbare bevestiging, maar andere planken gebruiken? Gebruik dan onze Fassaden clips. De montage hiervan wordt door Ronny uitgelegd in aflevering #167 van Gadero TV.

Wilt u meer van Gadero TV zien? Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en kijk elke week een nieuwe Gadero TV!

Abonneer Nu op het Youtube kanaal

Mis nooit meer acties, tips en trends van houthandel Gadero

facebook gadero Ontdek ons op Facebook voor speciale acties, houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes!

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op GaderoTV voor doe-het-zelf klustips, de houtsoort van de maand, hout trends en meer.

pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz.

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram