Dikformaat betonklinkers Bont Genuanceerd 20x6.8x6 cm Ongetrommeld

Productnummer: Ex70105 Sfeervolle warm gekleurde klinkers   |   Betonklinkers met facet

€ 14,95 Per laag (0,73m2) incl. BTW
Delen via WhatsApp

Dikformaat betonklinkers Bont Genuanceerd 20x6.8x6 cm Ongetrommeld

De aangegeven prijs voor deze ongetrommelde dikformaat betonklinkers in de kleur bont genuanceerd is per laag van 0,73 m2. Wilt u bijvoorbeeld 200m2 bestellen dan bestelt u 200/0,73 = 273.97, afgerond 274 lagen. Daarbij dient u rekening te houden met snijverlies van circa 8%. De minimale bestelhoeveelheid voor deze 20x6.8x6cm dikformaat stenen is 10 lagen. 

De strakke dikformaat rechthoekige stenen in de kleur bont genuanceerd kunnen voor alle toepassingen rondom het huis worden gebruikt. Zo kunt u met deze moderne dikformaat waaltjes prima een oprit leggen. Voor een oprit raden wij stenen met een dikte van minimaal 6 cm aan. Leg tevens is visgraad of elleboog verband voor een steviger geheel.

De dikformaat stenen zijn voorzien van een schuin facetje. Dit betekent dat de klinkers een schuin aflopend randje hebben bovenop de steen. Dit randje dient om eventuele druk op te vangen bij een zware belasting. Daarnaast hebben deze 6 cm dikte dikformaat klinkers een moderne uitstraling doordat ze ongetrommeld strak zijn. Ook zijn de stenen voetvriendelijk en vorstbestendig. Verder zijn deze dikformaat waaltjes in bont kleuren onbehandeld en is kalk uitbloei mogelijk. 

Lees hier tips voor oprit aanleggen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Dikformaat Bont Genuanceerd 20 x 6,8 x 6cm Excluton Dikformaat betonklinkers Bont Genuanceerd Ongetrommeld 20x6,8x6 cm Sfeervolle warm gekleurde klinkers   |   Betonklinkers met facet Op voorraad
€ 14,95 Per laag (0,73m2) incl. BTW