Kijlstra Dikformaat betonklinkers Rood Genuanceerd 21 x 7 x 6 cm Ongetrommeld

Productnummer: KV70104 Strakke klinkers met facet ook geschikt voor oprit

€ 20,00 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Kijlstra Dikformaat betonklinkers Rood Genuanceerd 21 x 7 x 6 cm Ongetrommeld

  • Van A-merk Kijlstra
  • Strakke stenen
  • Ideaal voor uw oprit
  • Originele kleur

Kijlstra Dikformaat betonklinkers Rood Genuanceerd 21 x 7 x 6 cm Ongetrommeld

De strakke dikformaat rechthoekige stenen in de kleur rood genuanceerd kunnen voor alle toepassingen rondom het huis worden gebruikt. Zo kunt u met deze moderne betonklinkers stevige tuinpaden aanleggen, geschikt voor het terras en vooral voor een robuuste oprit. Voor een oprit raden wij stenen met een dikte van minimaal 6 cm aan.

De dikformaat stenen zijn voorzien van een facet. Dit betekent dat de klinkers een schuin aflopend randje hebben bovenop de steen. Dit randje dient om eventuele druk op te vangen bij een zware belasting. De dikformaat klinkers zijn ongetrommeld. Dit houdt in dat de stenen een moderne uitstraling hebben. Houdt bij het bestellen altijd rekening met het snijverlies. Wij raden u aan om ongeveer  8% boven op uw beoogde aantal te betellen. 

Tips bij het klussen?

Tips nodig bij de aanleg van uw terras of oprit? Lees onze klustips eens door. Hiermee voorkomt u eventuele problemen tijdens het leggen van deze stenen. Waaltjes kopen doet u gemakkelijk online bij Gadero!

Snel bezorgd bij u thuis

Bestel nu uw nieuwe waaltjes van Kijlstra bij Gadero en u ontvangt ze binnen uiterlijk 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
dikformaat klinkers strak voor oprit rood zwart Kijlstra Dikformaat betonklinkers Rood Genuanceerd 21 x 7 x 6 cm Ongetrommeld Strakke klinkers met facet ook geschikt voor oprit Op voorraad
€ 20,00 Per m2 incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!