Kijlstra Dikformaat betonklinkers Rood Genuanceerd 21 x 7 x 6 cm Ongetrommeld

Productnummer: KV70104 Strakke klinkers met facet ook geschikt voor oprit

Laatste meters levertijd 2-7 werkdagen

€ 22,25 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Kijlstra Dikformaat betonklinkers Rood Genuanceerd 21 x 7 x 6 cm Ongetrommeld

  • Van A-merk Kijlstra

Kijlstra Dikformaat betonklinkers Rood Genuanceerd 21 x 7 x 6 cm Ongetrommeld

De strakke dikformaat rechthoekige stenen in de kleur rood genuanceerd kunnen voor alle toepassingen rondom het huis worden gebruikt. Zo kunt u met deze moderne betonklinkers stevige tuinpaden aanleggen, geschikt voor het terras en vooral voor een robuuste oprit. Voor een oprit raden wij stenen met een dikte van minimaal 6 cm aan.

De dikformaat opritstenen worden per m2 verkocht. Als u voor 40 m2 klinkers wilt bestellen, dan zult u 2858 klinkers (40 : 0,014 = 2858 klinkers) moeten bestellen. Daarbij is het aan te raden om een snijverlies mee te nemen van 8% boven op 2858 klinkers. Er wordt een minimale bestelhoeveelheid aangehouden van 8 m2 wat bij u thuis afgeleverd kan worden.

De dikformaat stenen zijn voorzien van een facet. Dit betekent dat de klinkers een schuin aflopend randje hebben bovenop de steen. Dit randje dient om eventuele druk op te vangen bij een zware belasting. De dikformaat klinkers zijn ongetrommeld. Dit houdt in dat de stenen een moderne uitstraling hebben. Waaltjes kopen doet u eenvoudig online bij Gadero!

Lees hier tips voor oprit aanleggen.

EAN: 8718246000082


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
dikformaat klinkers strak voor oprit rood zwart Kijlstra Dikformaat betonklinkers Rood Genuanceerd Ongetrommeld 21x7x6 cm Strakke klinkers met facet ook geschikt voor oprit
€ 22,25 Per m2 incl. btw