Dilatatieprofiel - Bijpassend Design

Productnummer: FL4017 Dilatatieprofiel overeenkomend met vloer

€ 37,20 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Dilatatieprofiel - Bijpassend Design

  • Bijpassend aan elke laminaat en PVC vloer
  • Meer dan 200 verschillende designs
  • Zelfklevend
  • Alleen overeenkomend met vloeren uit ons assortiment

Dilatatieprofiel - Bijpassend Design

Voor het overbruggen van twee verschillende vloeren kunt u gebruik maken van een dilatatieprofiel. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de vloer in de keuken verbinden met de vloer in de woonkamer en creëert u een nette overgang. Een overgangsprofiel heeft een afmeting van 200 cm en een breedte van 3,8 cm en is beschikbaar in meer dan 200 designs. Heeft u een laminaat of PVC vloer besteld bij Gadero? U kunt dan kiezen voor een dilatatieprofiel overeenkomend met de vloer. Uiteraard kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een zwart dilatatieprofiel of met een RVS kleur. De overgangsprofielen van het merk Floer zijn gemaakt van RVS en zijn beschikbaar met een bijpassend design aan elke laminaat en PVC vloer.

Bestellen

Wilt u advies over de kleur of heeft u vragen over dit product? Neem contact op met de klantenservice. U kunt ons altijd bellen of mailen voor een uitgebreid advies. Let op! Voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 stuks!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Overeenkomend met vloer Dilatatieprofiel Laminaat Parket PVC Vloer Dilatatieprofiel - Bijpassend Design Dilatatieprofiel overeenkomend met vloer Op voorraad
€ 37,20 Per stuk incl. BTW