Overkapping Nijverdal Lariks Douglas 900 x 410 cm - Blanke wanden

Productnummer: DE12062 Met berging en verandahek   |   Voor de handige klusser

Aangepaste levertijd Ca. 10 werkdagen

€ 3745,00 per stuk incl. btw

Extra opties toevoegen
Betonpoeren
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits (zelf aanbrengen)
Daktrim
Ventilatie
Wegzakpreventie
Dakdoorvoer
Dakbedekking plat dak
Meerpijs Lariks Douglas Deuren en Ramen
Totaal voor dit product
  • € 3745,00Dit product
€ 3745,00Totaal incl. BTW

Voor- en nadelen van Doe het zelf Lariks Douglas Overkapping Nijverdal 900 x 410 cm

  • Inclusief schroeven
  • Inclusief werkbeschrijving
  • Kernvrij hout
  • Voor de handige klusser
  • De ramen en deuren zijn van onbehandeld vuren

Doe het zelf Lariks Douglas Overkapping Nijverdal 900 x 410 cm

U houdt van een terrasoverkapping waar u kunt loungen en eten? Dan is doe-het-zelf bouw overkapping Nijverdal iets voor u. U zou graag voor een aantrekkelijke prijs een luxe lariks douglas houten overkapping bouwen van 9x4 meter en met handige berging? Met dit doe het zelf houtpakket maakt u zelf een luxe terrasoverkapping van 9 meter breed en 4.10 meter diep met plat dak. Bovendien van lariks douglas hout en voor een hele aantrekkelijke prijs. Deze doe-het-zelver valt onder de blokhut ca. 9 meter categorie.

Dit zeer complete doe-het-zelf bouwpakket bestaat uit ruw, versgezaagd en ongedroogd lariks / douglas hout en dichte 19.5 cm potdekselprofiel wanden zoals op de foto. Tevens is het hout kernvrij waardoor er minder kans is op scheuren. Voor wie zelf handig is en een lage prijs belangrijk is, is deze Tuindeco Nijverdal overkapping een ideaal houtpakket.

Afmetingen

De afmetingen van deze overkapping met berging en hek zijn 9 x 4.10 x 2.62 meter. De afmetingen van de berging zijn 3 x 4.10 x 2.62 meter. De overkapping is 6 meter breed. De totale diepte inclusief dakrand is 5 meter. 

Dit pakket bestaat uit potdekselplanken voor de wanden, 195 mm breed met raamwerkbalken, fijnbezaagde 15x15 cm staanders, dakbalken 5x15 cm, dakbeschot dubbel lips profielen 18 mm, schuine schoren en boeidelen rondom. 

Plaats de 8 staanders bij voorkeur op rechte betonpoeren die gestort zijn in snelbeton. Plaats de wanddelen bij voorkeur op 6x20x100 cm betonbanden. 

De 8 robuuste staanders van deze houten overkapping van 9 bij 4.10 meter zijn 150x150 mm van formaat

Inbegrepen

Deze luxe overkapping Nijverdal wordt geleverd met alle afgebeelde Zweeds rabat wanden in blanke hout kleur, berging met deuren inclusief glas, dubbel lips bezaagde dakplanken (dit geeft uw buitenverblijf een veel luxere uitstraling dan plaatmateriaal!), verandahek en 15x15 cm staanders met schoren. Dakbedekking en fundering (betonpoeren e.d.) niet meegeleverd. Tekeningen en alle benodigde ijzerwaren zitten bij de houthandel Gadero gewoon bij de prijs in!

Alle lariks douglas staanders, balken, schoren, wanden zijn van onbehandeld, ongeschaafd, vers gezaagd, ongedroogd, A kwaliteit en kernvrij lariks douglas hout. Enige ervaring met klussen is een must bij het op maat bouwen van doe het zelf pakket overkapping. Dit is een ongezaagd pakket zonder schroefgaten voor een hele aantrekkelijke prijs.

Ook verkrijgbaar met zwarte wanden, zie model Nijverdal met zwarte wanden.

Een vergelijkbaar model van vurenhout is de Ladyk.

Extra opties bij te bestellen:

- betonpoeren voor staanders en betonbanden voor onder de wanden

- kleurcoating antraciet, bruin of transparant

- epdm of easyroofing aluminium dakbedekking en een dakgootset 100 mm dakgoot

- sneldrogend beton 25 kg

Bestel desgewenst ook betontegels, abbey stones of vlonderplanken als ondervloer mee. Het luifel gedeelte is 6 bij 4.1 meter. Tot slot bieden wij trendy terrasmeubelen van tuintafel tot loungebanken zie tabblad meubel.


Vragen & antwoorden over dit product

Mogelijk om deze te komen bekijken?

Het is helaas niet mogelijk om overkappingen en blokhutten te bekijken daar deze niet zijn opgebouwd.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blanke wanden Overkapping Lariks Douglas 900 x 410 cmOverkapping Nijverdal Lariks Douglas 900 x 410 cm Doe het zelf bouw Blank met berging Met berging en verandahek   |   Voor de handige klusser
€ 3745,00 per stuk incl. btw