Beitz - Douglas beits 2,5L 'Golden Douglas'

Productnummer: Beitz - Douglas beits 2,5L 'Golden Douglas'

€ 89,25 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beitz - Douglas beits 2,5L 'Golden Douglas'

  • Beschermt uw zachthout
  • Prachtige golden douglas kleur
  • Makkelijk in gebruik
  • Milieuvriendelijk geproduceerd
  • Minder geschikt voor hardhout

Beitz - Douglas beits 2,5L 'Golden Douglas'

Beitz - Douglas beits Naturel 2,5L voor Zachthout

Wanneer u op zoek bent naar een beits die er natuurlijk uit ziet, maar toch erg goed beschermd, dan kiest u het beste voor de Douglas beits van Beitz. Dit is een milieuvriendelijke, sterk beschermende en vooral natuurlijk ogend product voor het beschermen van uw zachthout. Vooral gebruikt op houtsoorten als Douglas, vuren, grenen en lariks. Deze douglas beits staat met name bekend om zijn 'Golden Douglas' kleur. Dit is een warme en natuurlijk ogende, bruine kleur. Omdat het een olie-achtige beits is, heeft het een sterk impregnerende werking. 

De bescherming van Douglas beits

De beits zorgt op 2 gebieden voor verzorging. Dit maakt dat uw douglas, lariks, vuren of bijvoorbeeld grenen hout beschermd is tegen alle weersinvloeden en jaren langer mee gaat! Maar hoe werkt dit nou precies? Heel simpel. Aan de ene kant beschermd de beits tegen vocht. Dit zit houtrot, schimmel, algen en andere vochtgerelateerde problemen buitenspel. Terwijl aan de andere kant de beits met pigmenten zorgt voor bescherming tegen zonlicht. Hierdoor gaat het veel minder snel vergrijzen. Dit maakt dat uw hout jaren langer mooi blijft en ook nog eens jaren langer goed blijft. Houtrot en schimmels zijn namelijk 2 van de voornaamste redenen waardoor hout vervangen moet worden. Het gebruik van deze beits is op lange termijn dus zeker goed voor de portemonnee! Afhankelijk van de verwerking en de plaatsing ten opzichte van de zon gaat deze beits 2 tot 4 jaren mee voordat er een nieuw laagje nodig is om de kleur weer op pijl te brengen. 

Douglas beits gebruiken

Het gebruiken van onze douglas beits is erg simpel en werkt als volgt. Volg de stappen om uw hout te beschermen en te decoreren met onze douglas beits

1. Maak de ondergrond schoon, droog en vrij van stof. Bij onbehandeld nieuw hout is schuren niet nodig.

2. Roer of schud het blik zeer goed door. Bij roeren, minstens een minuut!

3. Breng de beits aan met een goede kwast of roller

4. Laat het hout goed drogen

5. Wacht ongeveer 6 uur voor het aanbrengen van een eventuele nieuwe laag. Wij adviseren bij onbehandeld hout minstens 2 lagen aan te brengen voor het beste en mooiste resultaat. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor 30 m2 Douglas Beits Naturel 2.5 Liter Beitz - Douglas beits 2,5L 'Golden Douglas' Beitz - Douglas beits 2,5L 'Golden Douglas' Op voorraad
€ 89,25 Per stuk incl. BTW