Logo Gadero
service

Douwes Dekker Ambitieus Visgraat PVC

De Douwes Dekker Ambitieus Visgraat PVC vloeren hebben de voordelen van PVC en een uiterlijk van een echte eiken parket vloer. Dit komt mede door de Register Embossing structuur, dit betekent dat u exact de houtstructuren voelt waar deze zichtbaar zijn op de vloer. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Deze XL Visgraat PVC vloeren hebben een afmeting van maar liefst 76.2 x 15.24 x 0.25 cm! Deze afmetingen worden overigens subtiel benadrukt door de vierzijdige microvelling.

De Douwes Dekker Ambitieus Visgraat PVC vloeren vallen in de gebruiksklasse 33, dit betekent dat de Douwes Dekker vloer voor zowel huishoudelijk als normaal tot intensief commercieel gebruik geschikt is. Bovendien zijn de vloeren uiterst slijtvast en bent u verzekerd van een A-kwaliteit PVC vloer. Naast deze voordelen zijn de verlijmde Visgraat PVC vloeren ook nog eens volledig waterbestendig, waardoor de vloeren ook in de badkamer of keuken geplaatst kan worden. 

Vloer egaliseren

Voor het leggen van deze XL Visgraat PVC vloer dient de ondergrond volledig egaal te zijn. Is dit niet het geval, dan is het van belang dat u de ondergrond egaliseert, dit kan gedaan worden door bijvoorbeeld het cementgebonden egaliseermiddel. Bovendien kan deze Visgraat PVC vloer geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Met de lange garantie van 15 jaar wordt de kwaliteit van deze extra grote Visgraat vloer bevestigd!

Maak uw vloer af met bijbehorende producten, zoals muurplinten en een schoonloopmat. Mocht u deze vloer plaatsen langs een radiatorbuis en wenst u de vloer mooi af te werken rondom de buis, dat kan door middel van de moderne RVS Rozetten, deze zijn eenvoudig te plaatsen rondom de radiatorbuis. Indien u nog vragen heeft, kunt u gerust contact opnemen met een van onze vloerspecialisten!