Nu 10% korting op alle vloeren Klik hier voor meer info

Douwes Dekker Praktisch Plak PVC Vloeren

De Douwes Dekker Ambitieus PVC vloeren hebben de uitstraling van een echte eiken parket vloer en de voordelen van een PVC. Dit komt mede dankzij de sfeervolle hout structuur. Deze XL PVC vloeren hebben een afmeting van maar liefst 121.9  x 22.8 x 0.25 cm! Deze afmetingen worden door de vierzijdige microvelling subtiel benadrukt.

De Douwes Dekker Praktisch Plak PVC vloeren vallen in de gebruiksklasse 23 / 33, dit betekent dat de Douwes Dekker vloer voor zowel huishoudelijk als normaal tot intensief commercieel gebruik geschikt is. Naast deze voordelen zijn de verlijmde Plak PVC vloeren ook nog eens volledig waterbestendig, waardoor de vloeren ook in de badkamer of keuken geplaatst kunnen worden. Bovendien zijn de vloeren uiterst slijtvast en bent u verzekerd van een A-kwaliteit PVC vloer.

Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Voor het leggen van deze XL PVC vloer dient de ondergrond volledig egaal te zijn. Is dit niet het geval, dan is het van belang dat u de ondergrond egaliseert, dit kan gedaan worden door bijvoorbeeld het cementgebonden egaliseermiddel. Bovendien kan deze PVC vloer geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Met de lange garantie van 15 jaar wordt de kwaliteit van deze extra grote vloer bevestigd!

Maak uw vloer af met bijbehorende producten, zoals muurplinten en een schoonloopmat. Mocht u deze vloer plaatsen langs een radiatorbuis en wenst u de vloer mooi af te werken rondom de buis, dat kan door middel van de moderne RVS Rozetten, deze zijn eenvoudig te plaatsen rondom de radiatorbuis. Indien u nog vragen heeft, kunt u gerust contact opnemen met een van onze vloerspecialisten!

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode