Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4732 Boterkoek

Productnummer: Warmteweerstand van 0,017 m² K/W   |   Register Embossing structuur

Adviesprijs
€ 46,95 € 42,25 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4732 Boterkoek

  • IJzersterke slijtlaag van 0,55 mm
  • Lage warmteweerstand (0,017 m² K/W)
  • Zeer waterbestendig
  • Gebruiksklasse van 23/33

Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4732 Boterkoek

Ambitieus Visgraat PVC - Verlijmd

Douwes Dekker biedt nu ook de licht eiken versie in de Ambitieus Visgraat PVC collectie namelijk de Boterkoek. De afmetingen van Boterkoek Visgraat PVC zijn 76,2 x 15,5 cm. Dankzij de grote PVC stroken zorgt deze licht bruine vloer voor een luxe uitstraling in elke ruimte. Daarnaast zijn de levendige PVC stroken voorzien van een micro v-groef rondom waardoor de extra grote afmeting extra wordt geaccentueerd!

De vloer in het echt bekijken? Bestel eenvoudig een proefmonster via de huidige productpagina of bezoek onze showroom in Breukelen!

Visgraat PVC Kraswerende toplaag

Met de Douwes Dekker Ambitieus PVC vloeren bent u verzekerd van een PVC vloer van hoge kwaliteit. Deze licht bruine Visgraat vloer is voorzien van een kraswerende toplaag van 0.55 mm en Antibacteriële afwerking. Dit maakt de vloer erg geschikt voor de meest intensieve huishoudens en klein zakelijk gebruik. Bij aankoop ontvangt u 15 jaar garantie en 10 jaar garantie bij commercieel gebruik.

PVC vloeren staan bekend om het feit dat ze uitstekend te combineren zijn met vloerverwarming. De walvisgraat formaat PVC vloer beschikt over een zeer lage warmte weerstand van slechts 0,017 m2K/W!

Gadero Legservice

De legwijze van deze Douwes Dekker Visgraat Patroon PVC Vloer is een verlijmde plaatsing op een geschikt en egale ondergrond. Wilt u het leggen van de extra grote visgraat patroon vloer uitbesteden aan een ervaren professional? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van ons legservice op maat! Gaat u zelf de uitdaging aan? Maak dan uw betelling compleet en vergeet niet alle benodigheden voor PVC vloeren mee te bestellen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus vloer Boterkoek.jpeg Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4732 Boterkoek Warmteweerstand van 0,017 m² K/W   |   Register Embossing structuur Op voorraad
€ 42,25 Per m2 incl. BTW