Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4753 Caramel

Productnummer: FL-DDVP-4753 Register Embossing structuur   |   warmteweerstand van 0,017 m² K/W

Adviesprijs
€ 46,95 € 42,25 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4753 Caramel

  • Uiterst lage warmteweerstand van 0,017 m² K/W
  • IJzersterke slijtlaag van 0,55 mm
  • Gebruiksklasse 23/33
  • 100% waterbestendig

Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4753 Caramel

Ambitieus PVC Verlijmd - Visgraat
De Douwes Dekker Visgraat PVC Vloer Caramel in de Donker Bruine Eiken Kleur beschikt over een natuurlijke en robuuste uitstraling. De verlijmde vloerdelen zijn 0,25 cm dik en 15.24 cm breed met een totale lengte van maar liefst 76.6 cm! De XL Visgraat Patroon Vinyl vloer is voorzien van een voelbare Register-Embossing structuur welke overeen komt het levensechte Rustiek Eiken design. De PVC stroken van Douwes Dekker worden extra benadrukt door de aanwezigheid van een micro groef rondom.

Wilt u de vloer eerst in het echt bekijken? Bestel gemakkelijk en eenvoudig een proefmonster via de huidige productpagina. 

Visgraat PVC Geschikt voor intensief gebruik
Met de Douwes Dekker Ambitieus PVC vloeren bent u verzekerd van een PVC vloer van hoge kwaliteit. Deze Donkerbruine Visgraat vloer is voorzien van een Antibacteriële afwerking en een kraswerende toplaag van 0.55 mm. Dit maakt de vloer zeer geschikt voor de meest intensieve huishoudens en klein zakelijk gebruik. Bij aankoop ontvangt u 15 jaar garantie en 10 jaar garantie bij commercieel gebruik.

PVC vloeren staan bekend om het feit dat ze uitstekend te combineren zijn met vloerverwarming. De walvisgraat formaat PVC vloer beschikt over een uiterst lage warmte weerstand van selchts 0,017 m2K/W!

Gadero Legservice
Het legwijze van deze Douwes Dekker Visgraat Patroon PVC Vloer is een verlijmde plaatsing op een geschikt ondergrond. Wilt u het leggen van de extra grote visgraat patroon vloer uitbesteden aan een ervaren professional? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van ons legservice op maat! Gaat u zelf de uitdaging aan? Maak dan uw betelling compleet en vergeet niet alle benodigheden voor PVC vloeren mee te bestellen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Visgraat PVC Douwes Dekker 4753 Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4753 Caramel Register Embossing structuur   |   warmteweerstand van 0,017 m² K/W Op voorraad
€ 42,25 Per m2 incl. BTW