Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4731 Gemberkoek

Productnummer: FL-DDVP-4731 Register Embossing structuur   |   Eenvoudig te onderhouden

Adviesprijs
€ 46,95 € 42,25 per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4731 Gemberkoek

  • Gemakkelijk te onderhouden
  • 100% waterbestendig
  • Uiterst sterke slijtlaag van 0,55 mm
  • Voelbare structuur - Register Embossing

Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4731 Gemberkoek

Visgraat PVC geschikt voor vloerverwarming

Zoekt u naar een extra breed visgraat PVC vloer met een Warm Eiken uitstraling? Dan is de Visgraat PVC Gemberkoek van Douwes Dekker iets voor u! Deze eik bruin Visgraat planken zijn voorzien van een kraswerende toplaag van 0.55 mm en een Antibacteriële afwerking. Dankzij de zeer lage warmteweerstand van slechts 0,017 m2K/W is deze vloer uiteraard geschikt in combinatie met een vloerverwarming! 

Daarnaast beschikken de Walvisgraat vloerdelen over een register embossing structuur. Dit betekent dat het zichtbare patroon in de vloer ook voelbaar is in de planken. Dit effect geeft een realistisch eiken uitstraling aan de unieke vloerdelen.

PVC vloer voor Huishoudelijk en Klein Zakelijk gebruik
Met de Douwes Dekker Ambitieus PVC vloeren bent u verzekerd van een PVC vloer van hoge kwaliteit. Dit maakt de vloer zeer geschikt voor de meest intensieve huishoudens en klein zakelijk gebruik. Bij aankoop ontvangt u 15 jaar garantie en 10 jaar garantie bij commercieel gebruik. 

De PVC vloerdelen zijn tevens 100% waterbestendig, dit betekent dat de vloerdelen zowel in de keuken als badkamer geplaatst kunnen worden. 

Extra breed PVC Plaatsen
De legwijze van deze stijlvolle Douwes Dekker Visgraat Patroon PVC Vloer is een verlijmde plaatsing op een geschikte ondergrond. Wilt u het leggen van de extra grote visgraat patroon vloer uitbesteden aan een ervaren vloerenlegger? Maak dan gebruik van onze legservice op maat! Gaat u zelf de vloer plaatsen? Maak dan uw betelling compleet en vergeet niet alle benodigheden voor PVC vloeren mee te bestellen.

Gratis verzending
De Ambitieus XL Visgraat PVC wordt gratis bij u thuis geleverd, houdt rekening mee met de minimale afname van 10m2! Heeft u nog vragen betreft het product neem dan gerust contact met ons op, u kunt ons elke werkdag telefonisch bereiken. Onze binnenvloeren afdeling staat u graag te woord! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Douwes Dekker Visgraat PVC - Gemberkoek - Perspectief Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4731 Gemberkoek Register Embossing structuur   |   Eenvoudig te onderhouden Op voorraad
€ 42,25 per m2 incl. BTW