Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4756 Honing

Productnummer: FL-DDVP-4756 Register Embossing structuur   |   Zeer Waterbestendig

Adviesprijs
€ 46,95 € 42,25 per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4756 Honing

  • 100% waterbestendig
  • Uiterst sterke slijtlaag van 0,55 mm
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Voelbare structuur - Register Embossing

Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4756 Honing

Visgraat PVC met een kraswerende toplaag

Bent u op zoek naar een XL visgraat PVC vloer met een sfeervolle uitstraling? Dan is de Douwes Dekker vloer in de kleur Honing iets voor u! Deze grijsbruine Visgraat vloer is voorzien van een Antibacteriële afwerking en een kraswerende toplaag van maar liefst 0.55 mm. Daarnaast zijn de Walvisgraat Planken voorzien van een register embossing structuur. Dit betekent dat het zichtbare patroon in de vloer ook voelbaar is in de planken. Dit effect geeft een eiken uitstraling aan de unieke vloerdelen.

Geschikt voor vloerverwarming

PVC vloeren staan bekend om het feit dat ze uitstekend te combineren zijn met vloerverwarming. De walvisgraat formaat PVC vloer beschikt over een uiterst lage warmteweerstand van slechts 0,017 m2K/W! Met de Douwes Dekker Ambitieus PVC vloeren bent u verzekerd van een PVC vloer van hoge kwaliteit. Dit maakt de vloer zeer geschikt voor de meest intensieve huishoudens en klein zakelijk gebruik. Bij aankoop ontvangt u 15 jaar garantie en 10 jaar garantie bij commercieel gebruik. 

Extra breed PVC Plaatsen

De legwijze van deze stijlvolle Douwes Dekker Visgraat Patroon PVC Vloer is een verlijmde plaatsing op een geschikt ondergrond. De royale planken zijn 15.24 cm breed en hebben totale lengte van maar liefst 76.6 cm! Wilt u het leggen van de extra grote visgraat patroon vloer uitbesteden aan een ervaren professional? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van ons legservice op maat! Gaat u zelf de vloer plaatsen? Maak dan uw betelling compleet en vergeet niet alle benodigheden voor PVC vloeren mee te bestellen.

Gratis verzending

De Ambitieus XL Visgraat PVC wordt gratis bij u thuis geleverd, houdt rekening mee met de minimale afname van 10m2! Heeft u nog vragen betreft het product neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder! Wenst u de vloer in het echt te bekijken? Besteld dan gemakkelijk via onze huidige productpagina een proefmonster van de Visgraat PVC Honing! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Douwes Dekker Visgraat PVC Vloer Dryback Honing Bruin Eiken Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4756 Honing Register Embossing structuur   |   Zeer Waterbestendig Op voorraad
€ 42,25 per m2 incl. BTW