Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4755 Kaneel

Productnummer: FL-DDVP-4755 Uiterst Waterbestendig   |   Kraswerende Toplaag

Adviesprijs
€ 46,95 € 42,25 per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4755 Kaneel

  • Zeer sterke slijtlaag van 0,55 mm
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • 100% waterbestendig
  • Voelbare structuur - Register Embossing

Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4755 Kaneel

IJzersterke Toplaag Ambiteus Visgraat PVC 

Zoekt u naar een Visgraat PVC met een stijlvolle Bruin Eiken uitstraling? Dan is de Douwes Dekker Visgraat PVC in Kaneel iets voor u! Deze visgraat PVC met royale planken beschikt over een ijzersterke toplaag van 0,55mm! Tevens zijn de planken voorzien van een Register Embossing dit betekent dat het zichtbare patroon in de vloer ook voelbaar is in de planken. Dit effect geeft een realistische eiken uitstraling aan de bijzondere vloerdelen.

Plaatsen van de Visgraat vloer
De legwijze van deze stijlvolle Douwes Dekker Visgraat Patroon PVC Vloer is een verlijmde plaatsing op een geschikte ondergrond. Wilt u toch het leggen van de extra grote visgraat patroon vloer uitbesteden aan een ervaren parketteur? Dan is het uiteraard mogelijk om gebruik te maken van onze legservice op maat! Gaat u zelf de vloer plaatsen? Maak dan uw betelling compleet en vergeet niet alle benodigheden voor PVC vloeren mee te bestellen! 

Geschikt voor vloerverwarming
Is de Douwes Dekker vloer geschikt voor vloerverwarming? Dankzij de uiterst lage warmteweerstand van maar liefst 0,017 m2K/W is deze vloer zeker geschikt in combinatie met een vloerverwarming! Daarnaast zijn de vloerdelen gemakkelijk te onderhouden en kunt u eenvoudig met een dweil en met behulp van de Floer PVC Reiniger de vloerdelen reinigen.

Gratis verzending
De Ambitieus XL Visgraat PVC wordt gratis bij u thuis geleverd, houdt rekening mee met de minimale afname van 10m2. Wenst u de vloer toch in het echt te zien? Bestel dan via huidige productpagina een proefmonster! Heeft u nog vragen betreft het product neem dan gerust contact met ons op, onze vloerspecialisten helpen u graag verder!

Toch op zoek naar een Click PVC vloer? Bekijk dan de Douwes Dekker Ambitieus Click PVC collectie! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Douwes Dekker Kaneel - Perspectief Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4755 Kaneel Uiterst Waterbestendig   |   Kraswerende Toplaag Op voorraad
€ 42,25 per m2 incl. BTW