Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4764 Pepermunt

Productnummer: Licht Eiken Vloer   |   XL Visgraat

Adviesprijs
€ 46,95 € 42,25 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4764 Pepermunt

  • Gebruiksklasse 23/33
  • Lage warmteweerstand van 0,017 m² K/W
  • Sterke slijtlaag van 0,55 mm
  • Uiterst waterbestendig

Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4764 Pepermunt

Visgraat PVC geschikt voor vloerverwarming

Zoekt u een visgraat vloer met een rustgevende uitstraling? Dan is de Ambitieus Visgraat PVC Pepermunt van Douwes Dekker de juiste keuze! De licht eiken vloer heeft een lengte en breedte van 76,2 x 15,5 cm en een ijzersterke slijtlaag van 0,55 mm. Tevens is deze Visgraat vloer geschikt voor vloerverwarming dankzij de ultra lage warmteweerstand (0,017 m2 K/W)!

De Douwes Dekker Visgraat PVC beschikt over een gebruiksklasse van 23 / 33. Dit betekent dat de vloer zowel voor thuis als commercieel gebruikt uiterst geschikt is.

De vloer in het echt bezichtigen? 

De voordeel van de PVC vloer is dat deze aangenaam en comfortabel aanvoelt. Door de voelbare Register Embossing heeft de vloer veel weg van een echte houten vloer. Wilt u de Visgraat PVC Pepermunt in het echt zien? Vraag gemakkelijk via de huidige productpagina een proefmonster aan of bezoek onze showroom in Breukelen (Utrecht). 

Visgraat PVC plaatsen

De Dryback PVC vloer dient te worden verlijmd op een daarvoor geschikte ondergrond. Bij Gadero, jouw vloerenspecialist leggen wij u graag uit in onze blog hoe het plaatsen van PVC vloeren in zijn werk gaat. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om een professionele legservice bij ons af te nemen en de vloer door een specialist te laten plaatsen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Douwes Dekker Ambitieus Visgraat PVC Pepermunt - Perspectief Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4764 Pepermunt 76.2 x 15.2 x 2.5 cm Licht Eiken Vloer   |   XL Visgraat Op voorraad
€ 42,25 Per m2 incl. BTW