Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4754 Salmiak

Productnummer: FL-DDVP-4754 Warmteweerstand van 0,017 m² K/W   |   Waterbestendig PVC

Adviesprijs
€ 46,95 € 42,25 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4754 Salmiak

  • Zeer lage warmteweerstand (0,017 m² K/W)
  • Gebruiksklasse van 23/33
  • IJzersterke slijtlaag van 0,55 mm
  • 100% waterbestendig
  • Egale ondergrond vereist

Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4754 Salmiak

Ambitieus Visgraat PVC

De Visgraat PVC Salmiak van Douwes Dekker is een grijsbruine PVC vloer met een natuurlijke uitstraling. Naast de authentieke kleur zijn de rustieke XL stroken maar liefst 76,2 cm lang en 15,2 cm breed. De afmetingen van deze Visgraat PVC vloer worden subtiel benadrukt dankzij de 4-zijdeige microvelling. Daarnaast is de Douwes Dekker Visgraat vloer tevens zeer waterbestendig en veilig geproduceerd!

Wilt u de vloer in het echt bekijken? Vraag dan gerust een proefmonster aan via de huidige productpagina! 

Uiterst sterke toplaag

Deze vloer beschikt over een gebruiksklasse van 23 en 33. Dit betekent dat de vloer voor zowel thuis als commercieel gebruik uitermate geschikt is. Een vloerverwarming en de Ambitieus Visgraat kan zeker gecombineerd worden dankzij de zeer lage warmteweerstand van 0,017 m2 K/W. Tevens beschikt deze stijlvolle PVC vloer over een kraswerende toplaag van 0,55mm! Bij aankoop van de Douwes Dekker Vloer ontvangt u 15 jaar garantie en 10 jaar garantie voor commercieel gebruik. 

Visgraat Plak PVC leggen

Voor het leggen van een extra brede PVC is het belangrijk dat de ondergrond zo egaal mogelijk is. In onze blog voor het plaatsen van een PVC vloer wordt dit stapsgewijs uitgelegd. De klus toch liever uitbesteden? Onze leggers zijn uiterst ervaren met het plaatsen van een Plak PVC

Gratis verzending

De Ambitieus XL Visgraat PVC wordt gratis bij u thuis geleverd, houdt rekening mee met de minimale afname van 10m2! Toch op zoek naar een licht eiken pvc vloer? Bekijk dan de overige kleuren van de Douwes Dekker Visgraat Ambitious PVC vloeren!

Heeft u nog vragen betreft het product neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Douwes Dekker Visgraat PVC Salmiak - Perspectief Douwes Dekker Visgraat PVC Ambitieus 4754 Salmiak Warmteweerstand van 0,017 m² K/W   |   Waterbestendig PVC Op voorraad
€ 42,25 Per m2 incl. BTW