#52 Dragline schotten

Dragline schotten zijn van oorsprong hardhouten platen voor in de bouw. Zware kranen gebruiken deze als rijplaat. Tegenwoordig zien we deze stoere houten schotten ook terug als bijvoorbeeld vlonder en tafelblad.

Dragline schotten zijn gemaakt van Azobe hardhout. Dat betekent dat het een hele duurzame houtsoort is en ontzettend sterk is. De platen hebben aan de uiteinden een inkeping met ijzeren stangen waardoor een kraan deze makkelijk kan optillen. Voor een tafel of terras van hardhouten dragline schotten geeft dat juist een stoere uitstraling. Ook kunnen de schotten gebruikt worden als tijdelijke brug.

De dikte is altijd 7 tot 10 cm en de breedte 100 cm. Gadero heeft dragline schotten van 2,5 tot wel 6 meter lang. Voor het verplaatsen van dragline schotten adviseren we een kraan of heftruck. Heeft u geen kraan tot uw beschikking? Dan is verplaatsen (rollen) op ronde palen, zoals in de oertijd, ook mogelijk. Wij bezorgen hardhout draglineschotten in heel Nederland en Vlaanderen.

Mis nooit meer acties, tips en trends van houthandel Gadero

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op GaderoTV voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer

pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram