Draglineschotten

Draglineschotten zijn van oorsprong hardhouten rijplaten gebruikt door kranen. Tegenwoordig zien we dergelijke, stoere houten schotten ook terug als vloer en tafelblad. Wij hebben diverse Azobe hardhouten draglineschotten te koop. Kies uit fijnbezaagd of glad geschaafde draglineschotten in de lengtes 3, 4 en 5 meter. De dikte is altijd 7 tot 10 cm en de breedte 100 cm. Voor het verplaatsen van draglineschotten adviseren we een kraan of heftruck. Dankzij de uitsparing aan weerszijden zijn deze voor een kraan eenvoudig op te tillen. De stalen draadeinden door de schotten geven deze enorme platen een extra robuuste uitstraling. Wij bezorgen hardhout draglineschotten in heel Nederland en Vlaanderen. 

Draglineschotten

Wilt u onze bezaagde hardhouten draglineschotten gebruiken als buitenvloer? Huur dan een parketschuurmachine om deze schotten te schuren. Zo maakt u het fijnbezaagde oppervlakte beloopbaar. Wilt u een geheel effen tafel of terras maken van dergelijke schotten? Kies dan voor onze glad geschaafde draglineschotten. Deze zijn van nieuw Azobe hout en vakkundig glad geschaafd. 

Pas op met gebruikte draglineschotten, deze zijn vaak door de vele beschadigingen door gebruik en zitten vol grond, water en afval in alle kieren. 

Ook vindt u op de markt goedkope draglineschotten van Douglas of Beuken hout. Dergelijke naaldhoutsoorten zijn voor buiten gebruik maar enkele jaren te gebruiken. Wel kunt u van dergelijke naaldhout draglineplaten een binnentafel maken natuurlijk. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode