Filters:

Helaas!

Er zijn geen producten die voldoen aan uw gekozen filteropties.

Draglineschotten zijn van oorsprong hardhouten rijplaten gebruikt door kranen. Tegenwoordig zien we dergelijke, stoere houten schotten ook terug als vloer en tafelblad. Wij hebben diverse Azobe hardhouten draglineschotten te koop. Kies uit fijnbezaagd of glad geschaafde draglineschotten in de lengtes 2,50, 3, 4, 5 en 6 meter. De dikte is altijd 7 tot 10 cm en de breedte 100 cm. Voor het verplaatsen van draglineschotten adviseren we een kraan of heftruck. Bekijk voor lichtere platen onze steenschotten. Dankzij de uitsparing aan weerszijden zijn deze voor een kraan eenvoudig op te tillen. De stalen draadeinden door de schotten geven deze enorme platen een extra robuuste uitstraling.  Wilt u een geheel effen tafel of terras maken van dergelijke schotten? Kies dan voor onze glad geschaafde draglineschotten. Deze zijn van nieuw Azobe hout en vakkundig glad geschaafd. Wij bezorgen hardhout draglineschotten in heel Nederland en Vlaanderen. Alle draglineschotten zijn desgewenst binnen 48 uur met spoed leverbaar.

Wilt u onze bezaagde hardhouten draglineschotten gebruiken als buitenvloer? Huur dan een parketschuurmachine om deze schotten te schuren. Zo maakt u het fijnbezaagde oppervlakte beloopbaar. Ook kunt u kiezen voor ons 250x100 cm geschaafde model, deze is gemaakt van rondom glad geschaafd Azobe en zeer geschikt als terras of tafelblad.

Bekijk de video over dragline schotten:

Nieuw of gebruikt

Bij Gadero hebben we uitsluitend nieuwe draglineschotten te koop. Pas op met gebruikte draglineschotten, deze zijn vaak door de vele beschadigingen door gebruik en zitten vol grond, water en afval in alle kieren. 

Houtsoorten

De standaard in draglineschotten is Azobe hardhout. Deze zijn duurzaam en oersterk. Ook vindt u op de markt goedkope draglineschotten van Douglas of Beuken hout. Dergelijke naaldhoutsoorten zijn voor buiten gebruik maar enkele jaren te gebruiken. Wel kunt u van dergelijke naaldhout draglineplaten een binnentafel maken natuurlijk. 

Uitsparing

Draglineschotten hebben aan de kopse kant een uitsparing, ook wel aanpiksleuf genoemdvan circa 10 tot 30 cm. Dit maakt een dergelijke houten rijplaat makkelijk te verplaatsen door een kraan met een hijsband. Ook geeft dit een draglineschot die unieke, stoere uitstraling. De stalen draadeinden van dergelijke schotten zijn doorgaans van verzinkt staal en verwerkt binnen het frame. De 20mm dikte draadeinden zitten meestal om de 100 - 130 cm door de breedte.

Snelle levering en de beste prijs

Koop nu deze draglineschotten voor aantrekkelijke prijzen en met 48 uurs levering bij Gadero Hout uit Groningen. We bezorgen in heel Nederland en Vlaanderen. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode