Dubbele poort geïmpregneerd hout zwart gespoten 300 x 180 cm

EUTR

Productnummer: PL33329-3000-1800   |   Zwart gespoten, dus blijvend zwart

Aangepaste levertijd 3 - 4 weken

€ 1164,75 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Dubbele poort geïmpregneerd hout zwart gespoten 300 x 180 cm

  • Extra stevige dubbele poort
  • Keteldruk geimpregneerd en zwart gespoten voor lange levensduur
  • Stoer uiterlijk dankzij de stalen hengen
  • Prijs inclusief speciaal schermpallet voor extra bescherming tijdens transport
  • Onpraktisch in kleine tuin

Dubbele poort geïmpregneerd hout zwart gespoten 300 x 180 cm

Deze grote schuttingpoort bestaat uit maar liefst 24 EUTR Mix gekeurde planken van 12 cm breed en 2.2 cm dik. Aan de boven- en onderkant zijn tevens twee schotten geplaatst ter versteviging. Het portaal is in totaal 3 meter breed en heeft een hoogte van 1.80 meter. Een prachtige toevoeging als u bijvoorbeeld een schuttingdeur voor grote tuinen zoekt of een brede ingang wil voor uw auto.

Topkwaliteit dubbele poort

Om ervoor te zorgen dat u de poort niet ieder jaar hoeft te verven is deze eenmalig zwart gespoten. Desgewenst nogmaals behandelen voor een pikzwart effect. Ook is er voor deze dubbele schuttingdeur gebruik gemaakt van keteldruk geïmpregneerd hout om topkwaliteit te waarborgen. Beide helften van de poort hebben twee stalen horizontale strips en een diagonale strook om te zorgen dat uw poort niet verzakt. Al het staal is verzinkt voor extra stevigheid.

Makkelijke installatie

Deze dubbele deur wordt volledig verzonden inclusief bevestigingsmateriaal (palen niet inbegrepen). Nadat wij de poort zorgvuldig hebben afgeleverd kunt u deze makkelijk plaatsen. En komt u er toch niet uit? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice en helpen we u verder.

Ontdek ons uitgebreide assortiment hardhouten palen. Kies uit licht ruw en goedkoop of de iets duurdere in glad geschaafd Azobe of Bankirai. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Dubbele poort zwart gespoten en geimpregneerd 300 x 180 Dubbele poort geïmpregneerd hout zwart gespoten 300 x 180 cm hoog EUTR   |   Zwart gespoten, dus blijvend zwart
€ 1164,75 per stuk incl. btw