Filters:

Duurzaamheidsweken

Helaas!

Er zijn geen producten die voldoen aan uw gekozen filteropties.

We houden ons tegenwoordig steeds vaker bezig met duurzaam leven. Bij Gadero helpen we u daarom graag om duurzame keuzes te maken. De duurzaamheidsweken van Gadero staan daarom in het teken van verschillende duurzame producten voor in uw tuin. Ons thermisch gemodificeerd hout is hier een mooi voorbeeld van. Door het thermisch modificatie proces gaat het hout langer mee en is het lichter van gewicht, wat het ideaal maakt voor verschillende toepassingen in de tuin en het duurzamer maakt. Of ga voor een groene tuin met onze kant-en-klare hagen of sedum daken. Bekijk alle duurzame opties voor uw tuin hieronder!

Monteren met clips

Ook de montage van uw vlonder of uw gevelbekleding kan op een milieuverantwoorde manier. Een optie hiervoor is montage met clips. Door uw planken vast te zetten met clips, voorkomt u dat u moet schroeven in het hout. Dit is milieuvriendelijker en zorgt er tevens voor dat u uw hout kan hergebruiken of herschaven. Ook zorgt u met clips dat uw vlonder of gevel een luxere uitstraling krijgt. Let wel op! De blinde bevestiging kan alleen bij stabiele houtsoorten (duurzaamheidsklasse 1) die weinig werking kennen. U kunt bij ons kiezen uit verschillende hardhoutsoorten zoals Ipé, Padouk of Thermisch Essen. Is dit nu helemaal uw smaak? Kies dan voor onze composiet vlonderplanken. Ook deze kunnen met clips worden gemonteerd. 

Groen in de tuin

Een groene tuin is een duurzame tuin. Met meer groen in uw tuin helpt u het lokale ecosysteem. Verschillende vogels en beestjes gebruiken deze groene plekken om even bij te tanken. Bovendien betekent meer groen in de tuin niet altijd meer werk. Een onderhoudse arme groene heg is hier een mooi voorbeeld van. U kunt ook kiezen voor onze kant-en-klare borderpakketten of een sedumdak! De bloemen en planten dragen bij aan de biodiversiteit in uw omgeving en zorgen natuurlijk voor een vrolijke uitstraling! 

 

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode