Filters:

  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Wanddikte
  • Merk

Duxwood Blokhutten Scandinavisch Vuren

Duxwood blokhutten van Scandinavisch vuren zijn van hoogwaardige kwaliteit. De tuinhuizen worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland, met Hollandse kwaliteitsnormen. Zo bent u zeker van een goede leversnelheid en een echte ambachtelijke en duurzame blokhut van uitstekende kwaliteit. Met Duxwood ervaart u het gemak van de Duxtailmethode! Het unieke bouwsysteem bestaat uit staanders met gleuven wat zorgt voor een zeer gemakkelijke montage. Gadero bezorgt Scandinavisch vuren tuinhuizen van Duxwood in heel Nederland en België. Bij Gadero hebben wij naast Scandinavisch vuren ook Duxwood blokhutten van Lariks Douglas. Zoekt u toch een ander model? Bekijk ons complete assortiment blokhutten voor alternatieven.

Let op! Door de QR-code op de verpakking van uw Duxwood blokhut te scannen ontvangt u een digitale handleiding en verschillende video's waarin u kunt zien hoe u uw blokhut dient te monteren en de EPDM dakbedekking aanbrengt.

Scandinavisch Vurenhout

Deze blokhutten van Duxwood worden naast Lariks Douglas ook geleverd in blank gedroogd Scandinavisch Vuren. Het hout kenmerkt zich door zijn mooie lichte kleur en matig fijne nerf. Het vurenhout heeft wanneer het gezaagd is, een prachtige en duidelijke vlamtekening. Scandinavisch vuren groeit langzaam dankzij de koude temperaturen. Dit zorgt voor fijnere groeiringen en maakt het hout duurzamer.

Voor een meerprijs kunt u ervoor kiezen om het hout te behandelen met een coating of impregnatie. Door uw blokhut te behandelen zorgt u ervoor dat het langer meegaat en beter bestand is tegen vocht en UV-stralen. Daarnaast zorgt de behandeling er ook voor dat schimmels, insecten en bacteriën geen kans meer maken om het hout van uw tuinhuis aan te tasten.

Duxwood Blokhut Scandinavisch Vuren

Levering Duxwood Scandinavisch Vuren

De Duxwood Scandinavisch Vuren houten blokhutten hebben een levertijd van circa 5-6 weken (onbehandeld). Het is ook mogelijk om uw blokhut van Duxwood te verduurzamen door het hout te laten impregneren (vacuüm/drukmethode) in de kleuren groen of bruin. De blokhutten zijn ook verkrijgbaar in een gecoate uitvoering, waarbij de tuinhuizen in een gewenste kleur en 2-laags rondom behandeld worden.

Kiest u voor de opties coaten of impregneren? Houd dan rekening met een langere levertijd van circa 8-9 weken. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Ons advies is om hier rekening mee te maken, voornamelijk wanneer u in het voorjaar of in de zomer al wilt genieten van uw vurenhouten tuinhuis. De blokhutten van Duxwood worden rechtstreeks via een aparte transporteur geleverd. Hierdoor gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode