#149 Een echte grote kerstboom kopen
 

In deze aflevering van Gadero TV vertellen wij u alles over de echte, grote Nordmann kerstbomen die Gadero in 2021 verkoopt. Deze Nordmann kerstbomen zijn reeds gezaagd en daarom licht van gewicht. De naalden van deze kerstboom prikken niet en daardoor kindvriendelijk. De Nordmann spar is naaldvast en heeft een prachtige, donkergroene kleur.

Wij krijgen regelmatig de vraag; een echte kerstboom is dat wel goed voor het milieu? En wij zeggen ja! Voor elke kerstboom die gekapt wordt, wordt er een nieuwe weer geplant. En verder maakt u het zo duurzaam of milieuvriendelijk als u zelf wil. Vergeet de spray's met dennengeur en sneeuw, maak zelf kerstversiering en gebruik nieuwe led verlichting.

De gezaagde Nordmann kerstbomen zonder kluit zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes: 

225 - 250 centimeter
250 - 275 centimeter 
300 - 325 centimeter
350 - 375 centimeter
375 - 400 centimeter

Details Nordmann kerstboom

Kerstverlichting LED voor kerstboom

Originele kerstverlichting is erg mooi, maar zorgt wel voor een hoge(re) energierekening. Kies voor duurzame LED kerstverlichting. Het is eco-vriendelijk, omdat het een lange levensduur heeft en LED verlichting energiezuinig is. Daarnaast blijven deze lampjes 50.000 uur branden. Het warme licht wat de lampjes uitstralen past bij elke kerstversiering en brengt een tuin, winkelcentrum of restaurant direct in de kerststemming. Deze LED verlichting is uitgerust met een dimmer. Hiermee stelt u de sterkte van het licht in 5 verschillende standen in. 

Maar bij een kerstboom hoort natuurlijk ook kerstboomversiering! Kies bijvoorbeeld voor het 39-delige versierpakket inclusief onbreekbare kerstballen, in de prachtige kleur blauw. Bekijk hieronder de video voor meer tips betreffende het versieren van uw kerstboom.

Onbreekbare kerstversiering

Bezorging Nordmann kerstboom

Wij bezorgen de Nordmann kerstboom in Nederland en Vlaanderen op vaste dagen per regio. Dus kijk alvast wanneer we bij u in de buurt zijn en bestel snel. Voor levering volgens schema voor de volgende dag dient u voor 14.00 uur te bestellen. U kunt eenvoudig online bestellen, ontdek het gemak van thuisbezorging en de kerstboom wordt bij u thuis afgeleverd.

De kerstbomen worden smal verpakt in een net geleverd. Deze echte kerstbomen bezorgen we bovendien vakkundig, dus geheel zelf met eigen transport.

Kerstbomen smal genet

 

Toebehoren grote kerstboom

Kiest u voor een kerstboom van 3 meter of 4 meter hoog? Dan adviseren wij om een houten kerstboomvoet aan te schaffen.

Kerstboomvoet

Wilt u meer inspiratie opdoen voor de kerstdagen? Lees dan onze blog, waar wij 6 tips geven voor het versieren van de kerstboom. 
Abonneer ook op ons gratis Youtube kanaal en kijk elke week een nieuwe Gadero TV! 

Abonneer op het leukste Youtube kanaal

Mis nooit meer kerstboom aanbiedingen en kerst trends met Gadero

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op GaderoTV voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer

pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz
 

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram