Echte Kerstboom Nordmann Spar A-Kwaliteit 350 - 375 cm Gezaagd (zonder kluit)

Productnummer: LO651-375 Mooie volle kerstboom A-keuze   |   Bezorging in Nederland, België en Vlaanderen

€ 109,95 Prijs per stuk incl. btw, op=op incl. BTW

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Echte Kerstboom Nordmann Spar A-Kwaliteit 350 - 375 cm Gezaagd (zonder kluit)

  • A-keuze Nordmann kerstboom uit Denemarken
  • Netjes smal verpakt geleverd, door onze eigen bezorgers afgeleverd
  • Kies zelf uw gewenste leverdatum, bezorging op vaste dagen per regio
  • 3,5 meter hoog, een eyecatcher voor binnen en buiten

Echte Kerstboom Nordmann Spar A-Kwaliteit 350 - 375 cm Gezaagd (zonder kluit)

Uw echte grote kerstboom binnen 24 uur geleverd in de randstad! 

Grote kerstbomen worden bezorgd met onze eigen bezorgdienst. Wenst u de boom in huis geplaatst? Kies bij de extra opties voor plaatsingservice en bestel een voet mee. Dan zetten wij uw kerstboom op de juiste plaats neer. 

Bekijk het complete bezorgschema voor meer informatie. 

Wilt u een grote Nordmann kerstboom kopen van circa 3,5 meter? Dat kan hier via het internet heel eenvoudig. De gezaagde Nordmann 350 - 375 cm kerstboom uit Denemarken is de lengte die uw bedrijf of tuin in de spotlights zet. Onder de echte kerstbomen is de Nordmann spar uit Denemarken zeer populair vanwege de mooie grote takken, weinig prikkende naalden en naaldvastheid van deze bomen. Uniek is dat wij grote kerstbomen van 350 - 375 cm leveren bij uw thuis of op het werk in heel Nederland en Vlaanderen. Wij adviseren deze grote maten tijdig te bestellen, want op=op. 

Wij bezorgen in heel Nederland en Vlaanderen uw kerstboom. Dit gaat uitsluitend op vaste dagen per regio. Dus kijk alvast wanneer we bij u in de buurt zijn en bestel snel want voor elke regio hebben we een maximum. Voor levering volgens schema voor de volgende dag dient u voor 15.00 uur te bestellen.

Deze 350 - 375 cm grote Nordmann spar groeit het beste in het Deense klimaat. De prijs van een Nordmann kerstboom is relatief hoog omdat een Nordmannboom lastig te sturen is qua snoei. 

Montage kerstboom

Ontdek het gemak; bestel uw kerstboom online met standaard en versiering en laat hem door Gadero plaatsen. Kies voor het plaatsen van de boom, alleen in combinatie met een standaard (Versieren is in 2020 niet meer mogelijk). Bestel mee bij uw kerstboom of neem contact met ons op voor meer informatie en voorwaarden.

Breedte kerstboom

Kerstboom maten worden gemeten in de hoogte, de breedte maat kan namelijk wisselend zijn bij verschillende kerstbomen. Toch krijgen wij erg vaak de vraag; hoe breed is een echte kerstboom? Een kerstboom van 350 - 375 cm hoogte heeft een breedte van circa ± 225 - 275 cm.

Zakelijk bestellen

Ontdek ons gemak van bezorgen van deze 3,5 meter Nordmann kerstbomen bij uw bedrijf, hotel, restaurant of winkel. In overleg kunnen we deze 3,5 meter kerstboom overal in Nederland leveren buiten ons vaste postcodeschema. Dit kan vanaf 2 stuks en vanaf 3 stuks in Vlaanderen. Neem hiervoor contact met ons op.

Let op, voor het formaat 350 - 375 cm zijn de Easyfix kerstboombakken niet geschikt. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Gezaagd Gadero-grote-echte-kerstboom-kopen-4meter.jpeg Echte Kerstboom Nordmann Spar A-Kwaliteit 350 - 375 cm Gezaagd (zonder kluit) Mooie volle kerstboom A-keuze   |   Bezorging in Nederland, België en Vlaanderen
€ 109,95 Prijs per stuk incl. btw, op=op incl. BTW