Echte Kerstboom Nordmann A-Keuze 225 -250 cm Gezaagd (zonder kluit)

Productnummer: LO651-225-250 Mooie boom garantie   |   Bezorging in heel Nederland en Vlaanderen

Levering vanaf 1 december 2019 Kies hieronder zelf uw bezorgdag

€ 69,95 € 64,95 Prijs per stuk incl. btw, op=op
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Kies uw bezorgdatum
Kies uw bezorgdatum
Easyfix kerstboom (boorgat in stam) exclusief standaard
Easyfix kerstboom (boorgat in stam) exclusief standaard
SamenstellingSluiten
 • € 64,95StandaardproductEchte Kerstboom Nordmann A-Keuze 225 -250 cm Gezaagd (zonder kluit)
 • € 0,00Extra optiesbekijk opties
 • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Echte Kerstboom Nordmann A-Keuze 225 -250 cm Gezaagd (zonder kluit)

 • Volle A-keuze Nordmann kerstboom uit Denemarken
 • Ook mogelijk met Easyfix boorgat voor Easyfix kerstboomstandaard
 • Kies zelf uw gewenste leverdatum
 • Netjes smal verpakt geleverd & 100% mooie boom garantie

Echte Kerstboom Nordmann A-Keuze 225 -250 cm Gezaagd (zonder kluit)

Laatste kans! Kerstboom bezorgen in de randstad? Donderdag voor 17.00 uur besteld is vrijdag 14 december geleverd! Bekijk het complete bezorgschema voor meer informatie. 

U bent niet thuis? Geen probleem, wij zetten de boom netjes voor uw deur. Let op, voor enkele regio's namelijk Oost en Zeeland zijn onze eigen busjes reeds volgeboekt. Reserveer dus op tijd.

Zoekt u een mooie volle gezaagde kerstboom van circa 2,5 meter? Dit is een fraaie Nordmann 225 - 250 cm kerstboom uit Denemarken die zeer geschikt is voor in een grote hal of een gemeenschappelijke ruimte. Onder de echte kerstbomen is deze gezaagde Nordmann spar zeer populair. Het voordeel van een Nordmann kerstboom online bestellen bij Gadero is dat wij deze kant en klaar aanleveren in pot. Wij bezorgen deze luxe kerstboom ingenet zodat deze smal is en dus eenvoudig te vervoeren. Wilt u liever de kerstboom zelf bij ons uitzoeken, dat is mogelijk bij onze vestiging in Breukelen.

Bezorgen in Nederland en Vlaanderen

Kies voor uw gemak de leverdatum, zodat u precies weet wanneer uw kerstboom bij u thuis wordt bezorgd! Wij bezorgen in heet grootste deel van Nederland en Vlaanderen. U hoeft het voor de prijs ook niet te laten, wij hebben uitsluitend A-kwaliteit VOLLE Nordmann kerstbomen te koop met NIET GOED, GELD TERUG garantie. 

Wij bezorgen in Nederland en Vlaanderen uw kerstboom. Wij bezorgen deze kerstboom zorgvuldig met onze eigen busjes. Dit gaat uitsluitend op vaste dagen per regio. Dus kijk alvast wanneer we bij u in de buurt zijn en bestel snel want voor elke regio hebben we een maximum. Voor levering volgens schema voor de volgende dag dient u voor 14.00 uur te bestellen. U kunt hier echte Nordmann kerstbomen kopen voor de beste prijs.

kerstboom bezorgen

Bij ons geen kerstboom bestellen, maar boeken! Kies een leverdag, hoe eerder u bestelt, hoe lager de prijs!

Verder hebben wij bij Gadero de volgende lengtes beschikbaar: 150 - 175 cm, 175 - 200 cm, 200 - 225 cm, 250 - 275 cm, 275 - 300 cm, 300 - 325 cm, 325 - 350 cm, circa 400 cm en circa 500 cm. Wij bezorgen in heel Nederland en Vlaanderen.

Kerstboom afhalen?

Liever afhalen? Wilt u liever de kerstboom zelf bij ons uitzoeken, dat is natuurlijk ook mogelijk bij ons in Breukelen (Straatweg)! U kunt hier vrijdag 14 december (10.00-16.00 uur) terecht om uw boom af te halen indien u tot de dag ervoor bestelt voor 14.00 uur. Gebruik de couponcode 'Brooklyn' voor 30% korting bij afhalen in Breukelen.

Daarnaast kunt u ook afhalen op onze locatie in Groningen (vrijdag 14 december tussen 12-17u) als u tot een dag vantevoren voor 14.00 bestelt. Gebruik de couponcode 'Groningen' voor 30% korting bij afhalen in Groningen.

Voordelen van deze kerstbomen 225 - 250 cm

De Nordmann spar van 250 cm groeit het beste in het Deense klimaat. De prijs van een Nordmann kerstboom is relatief hoog omdat een Nordmannboom lastig te sturen is qua snoei. Eens een lelijke boom, altijd een lelijke boom, kortom veel uitval om A-kwaliteit bomen te kweken. Onze A-keuze Nordmann kerstbomen hebben als voordeel:

 • naalden prikken niet, kindvriendelijk 
 • naaldvast, dus weinig afvallende naalden in uw huis 
 • mooi luxe donkergroen van kleur
 • smal verpakt in net
 • gezaagd, dus licht van gewicht en ideaal te plaatsen zonder gereedschap met Easyfix boorgat in stam

Ontdek ons gemak van bezorgen van onze echte Nordmann kerstbomen uit Denemarken. Bepaal zelf de leverdag. Bekijk hier het bezorgschema van echte kerstbomen.

Ontdek het gemak van Easyfix

Bij deze lengte 2,25 a 2,50 meter adviseren we onze Easyfix kerstboomstandaard met een diameter van 39 cm te gebruiken. Bestel dan bij uw gezaagde Nordmann boom ook het Easyfix boorgat onder in de stam, zo kunt u zonder gereedschap uw kerstboom supersnel optuigen en aftuigen.

Kerstverlichting en kerstversiering bij uw Nordmann boom

Een boom is niet compleet zonder versiering! Bij Gadero bestelt u onbreekbare kerstballen en prachtige kerstverlichting voor binnen en buiten. De kerstballen hebben wij in diverse kleuren, onder andere in de kleur blauw en trendy koper. Kijk ook bij tips voor het versieren van een echte kerstboom.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Koopje Echte kerstboom kopen online Nordmann sparEchte Kerstboom Nordmann A-Keuze 225 - 250 cm Gezaagd (zonder kluit) Mooie boom garantie   |   Bezorging in heel Nederland en Vlaanderen Ruim op voorraad
€ 69,95 € 64,95 Prijs per stuk incl. btw, op=op incl. btw