Echte Kerstboom Nordmann A-keuze 200 - 225 cm Gezaagd (zonder kluit)

Productnummer: LO651-200-225 In net smal verpakt geleverd   |   Mooie volle kerstboom A-keuze

Momenteel niet leverbaar Leverbaar vanaf medio november 2022

€ 42,00 Prijs per stuk incl. btw, op=op incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Kies uw bezorgdatum
Easyfix kerstboom (boorgat in stam) exclusief standaard
Samenstelling Sluiten
 • € 42,00 Standaardproduct Echte Kerstboom Nordmann A-keuze 200 - 225 cm Gezaagd (zonder kluit)
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Echte Kerstboom Nordmann A-keuze 200 - 225 cm Gezaagd (zonder kluit)

 • A-keuze Nordmann kerstboom uit Denemarken
 • Ook mogelijk met Easyfix boorgat voor Easyfix kerstboomstandaard
 • Naaldvast, prikt niet en fijne geur
 • Netjes smal verpakt geleverd & 100% mooie boom garantie

Echte Kerstboom Nordmann A-keuze 200 - 225 cm Gezaagd (zonder kluit)

Uw echte grote kerstboom binnen 24 uur geleverd in de randstad! 

Grote kerstbomen worden bezorgd met onze eigen bezorgdienst. Wenst u de boom in huis geplaatst? Kies bij de extra opties voor plaatsingservice en bestel een voet mee. Dan zetten wij uw kerstboom op de juiste plaats neer. 

Bekijk het complete bezorgschema voor meer informatie. 

Wilt u een luxe Deense Nordmann kerstbomen van ruim 2 meter kopen via het internet? De Nordmann 200 - 225 cm kerstboom is gezaagd (zonder kluit) is de lengte die perfect in uw woonkamer past. Onder de echte kerstbomen is de Nordmann spar uit Denemarken zeer populair vanwege de mooie grote takken, weinig prikkende naalden en naaldvastheid van deze bomen. Het voordeel van een Nordmann kerstboom online bestellen bij Gadero is bovendien dat wij deze genet aanleveren. Wij bezorgen van Noordwijk tot Noord Groningen tegen zeer geringe bezorgkosten kerstbomen bij u thuis! Wilt u liever de kerstboom zelf bij ons uitzoeken, dat is natuurlijk ook mogelijk.

Bezorgen in Nederland en Vlaanderen

Wij bezorgen uw echte Nordmann kerstboom in de gebieden op de onderstaande kaart in Nederland en Vlaanderen. Wij bezorgen zorgvuldig met onze eigen busjes. Dit gaat uitsluitend op vaste dagen per regio. Dus kijk alvast wanneer we bij u in de buurt zijn en bestel snel want voor elke regio hebben we een maximum. Wanneer uw regio de volgende dag ingepland staat dient u voor 14.00 uur te bestellen. Wilt u liever de kerstboom zelf bij ons uitzoeken, dat is natuurlijk ook mogelijk bij onze warehouse in Breukelen! U kunt hier echte kerstbomen kopen voor de beste prijs afhalen.

Verder hebben wij bij Gadero de volgende lengtes beschikbaar: 225 - 250 cm, 250 - 275 cm, 275 - 300 cm, 300 - 325 cm, 325 - 350 cm en circa 400 cm. Wij bezorgen in heel Nederland en Vlaanderen.

Montage service kerstbomen

Nieuw bij onze echte kerstbomen is de montageservice, wij plaatsen uw kerstboom. Zo heeft u onbezorgde start van een fantastische kerst. Let op; deze montageservice is alleen beschikbaar bij aanschaf van een echte kerstboom in combinatie met versiering. Voor andere mogelijkheden neem vooral contact met ons op. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

Voordelen van deze kerstbomen 200 - 225 cm

De Nordmann kerstboom groeit het beste in het Deense klimaat. De prijs van een Nordmann kerstboom is relatief hoog omdat een Nordmannboom lastig te sturen is qua snoei. Maar bij ons zijn deze echte kerstbomen van ruim 2 meter altijd mooi vol en dicht. Onze A-kwaliteit Normann kerstbomen hebben als voordeel:

 • naalden prikken niet, kindvriendelijk 
 • naaldvast, weinig verlies van Naalden is het kenmerk van de Nordmann kerstboom 
 • mooi luxe donkergroen/blauw van kleur
 • mooie fraaie grote takken
 • smal verpakt in net

Ontdek ons gemak van bezorgen van deze 200 a 225 cm hoge Nordmann kerstbomen. Daarnaast bezorgen wij uw echte Nordmann spar kerstboom bij u thuis of op het werk. Wij bezorgen van Zandvoort tot Sneek en zelfs in Vlaams België deze Deense Nordmann bomen bij u. Bekijk hier het bezorgschema van echte kerstbomen.

Ontdek het gemak van de Easyfix stam met standaard

Bij deze lengte 2 a 2,25 meter adviseren we onze Easyfix kerstboomstandaard met een diameter van 49 cm te gebruiken. Bestel dan bij uw gezaagde Nordmann boom ook de Easyfix boorgat onder in de stam, zo kunt u zonder gereedschap uw kerstboom supersnel optuigen en aftuigen. Bovendien staat een Easyfix kerstboom altijd recht. U hoeft niets te doen, wij boren het kegelvormige gat al voor u in de stam.

Ontdek het gemak van online kerstbomen kopen voor aantrekkelijke prijzen en snelle thuisbezorging altijd op de dag dat het u past via Gadero. Al weer tientallen jaren gespecialiseerd in kleine en grote kerstbomen.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Topdeal Echte kerstboom 200-225 cm nordmann Echte Kerstboom Nordmann A-keuze 200 - 225 cm Gezaagd (zonder kluit) In net smal verpakt geleverd   |   Mooie volle kerstboom A-keuze
€ 42,00 Prijs per stuk incl. btw, op=op incl. BTW