Koopmans Ecoleum Donkerbruin 1 Liter transparante beits

Productnummer: Koopmans Ecoleum donker bruin transparante beits 1 liter

Voor- en nadelen van Koopmans Ecoleum Donkerbruin 1 Liter transparante beits

  • Milieu vriendelijk
  • Voor ruw en ongeschaafd hout
  • Goede hechting
  • De mooiste kleuren

Koopmans Ecoleum Donkerbruin 1 Liter transparante beits

Ecoleum is een lijn van beits van het bekende merk Koopmans. Ecoleum is de ecologische vervanger van Carboleum en Carbolineum. Veel mensen kennen deze verfsoorten nog goed en zijn vertrouwd met de bekende kwaliteit er van. Echter zijn deze producten niet meer in de handel vanwege de zware belastendheid voor het milieu. Ecoleum is de nieuwe en betere variant. Ecoleum is te verkrijgen in allerlei kleuren. Op deze pagina vindt u de kleur donkerbruin. De beits is transparant en gaat lang mee door zijn hoge duurzaamheid. Let op: Ecoleum is bedoeld voor ruw en ongeschaafd hout en (ruwer) zachthout. 

Ecoleum wordt gebruikt op veel verschillende soorten houten constructies. Voorbeelden zijn hekwerken, schuttingen, overkappingen en schuren. Het betreft een buitenbeits maar kan ook binnen gebruikt worden, bijvoorbeeld op een ruwe tafel. 

Waar alternatieve producten vaak veel chemische stoffen zoals terpentine gebruiken, doet koopmans dat niet bij Ecoleum. De beits is op basis van lijnolie gemaakt. Dit is dan ook de reden dat het een natuurlijk product is. 

Gebruiken van Ecoleum Donkerbruine beits

Om te beginnen is het belangrijk dat u een droge dag kiest met een temperatuur van minstens 13 graden. Voor dat u Ecoleum beits van Koopmans aanbrengt is het belangrijk om de beits goed door te roeren. Bij gladgeschaafd hout kan het slim zijn om eerst het hout licht op te schuren. Vervolgens brengt u gemakkelijk de beits aan met een kwast of een verfroller. Doe dit niet onnodig dik om een druiperig resultaat te voorkomen. U bewerkt tussen de 3 en 6 vierkante meter per liter Ecoleum. Na 12 uur is het hout doorgaans overschilderbaar. Lees altijd goed de informatie op de verpakking door! Niet geschikt voor gebruik binnenshuis. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Transparant ecoleum donkerbruin koopmans Koopmans Ecoleum donker bruin 1 liter Gratis verzending! Koopmans Ecoleum donker bruin transparante beits 1 liter Op voorraad
€ 28,95 Per stuk incl. BTW