Koopmans Ecoleum Donkergrijs 1 Liter transparante beits

Productnummer: Koopmans Ecoleum donker grijs transparante beits 1 liter

Voor- en nadelen van Koopmans Ecoleum Donkergrijs 1 Liter transparante beits

  • Milieu vriendelijk
  • Voor ruw en ongeschaafd hout
  • Goede hechting
  • Prachtig donker grijs

Koopmans Ecoleum Donkergrijs 1 Liter transparante beits

Behandel uw zachthout, ruw hout en ongeschaafd hout met Ecoleum van Koopmans voor een goede bescherming en prachitge kleuren. In dit geval is de kleur donkergrijs, een populaire kleur onder de Ecoleums. De beits is transparant waardoor de structuur van het hout mooi behouden blijft. Veel mensen vinden dit belangrijk bij hun houten constructies. 

Vroeger gebruikte men vaak carboleum of carbolineum voor het beitsen van ruw hout. Echter zijn deze producten uit de handel gehaald omdat ze erg ongezond zijn en slecht voor het milieu. Ecoleum is eigenlijk niks anders dan de natuurlijke variant hier van. Ecoleum is dus een milieubewuste keuze met de zelfde werking en kwaliteit als carbolineum en carboleum. De beits is gemakkelijk door u zelf aan te brengen met een kwast of een roller. In dit blik zit 1 liter, ook verkrijgbaar in een blik van 2,5 liter voor grotere klussen. Ecoleum wordt onder andere gebruikt voor overkappingen, schuttingen, hekwerken, schuren en ander hout in de tuin. 

 

Gebruiken van Ecoleum beits

Om te beginnen is het belangrijk dat u een droge dag kiest met een temperatuur van minstens 13 graden. Voor dat u Ecoleum beits van Koopmans aanbrengt is het belangrijk om de beits goed door te roeren. Bij gladgeschaafd hout kan het slim zijn om eerst het hout licht op te schuren. Vervolgens brengt u gemakkelijk de beits aan met een kwast of een verfroller. Doe dit niet onnodig dik om een druiperig resultaat te voorkomen. U bewerkt tussen de 3 en 6 vierkante meter per liter Ecoleum. Na 12 uur is het hout doorgaans overschilderbaar. Lees altijd goed de informatie op de verpakking door! Niet geschikt voor gebruik binnenshuis. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
ecoleum koopmans Koopmans Ecoleum donker grijs 1 liter Gratis verzending! Koopmans Ecoleum donker grijs transparante beits 1 liter Op voorraad
€ 28,95 Per stuk incl. BTW