Koopmans Ecoleum Donkergroen 2,5 Liter transparante beits

Productnummer:

Voor- en nadelen van Koopmans Ecoleum Donkergroen 2,5 Liter transparante beits

  • Milieu vriendelijk
  • Voor ruw en ongeschaafd hout
  • Goede hechting
  • Prachtige kleur
  • Hecht moeilijk op glad hout

Koopmans Ecoleum Donkergroen 2,5 Liter transparante beits

U kunt uw ruw en ongeschaafd hout het beste behandelen met Ecoleum van Koopmans. Ecoleum is te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren. Één van de populairste kleuren is waarschijnlijk donkergroen. Ecoleum beits is altijd transparant. Hierdoor blijft de structuur van het hout mooi zichtbaar en behoudt u de mooie, originele uitstraling van het hout. Ecoleum wordt vooral gebruikt op zachthout. De beits is goed te vergelijken met carboleum en carbolineum van vroeger. Deze zijn beide echter niet meer te koop omdat de productie ontzettend slecht is voor het milieu. Ecoleum is een groen product en dus veel minder slecht voor het milieu. 

Het aanbrengen van Ecoleum is ontzettend makkelijk en kunt u gewoon zelf doen met een kwast of een roller. Ecoleum is een echte buitenbeits en wordt vooral gebruikt op overkappingen, schuttingen, schuren, hekwerken en ander houtwerk buiten het huis. Eigenlijk kan het gebruikt worden op alle ruwe en ongeschaafde stukken hout. Ecoleum biedt bescherming en kan er voor zorgen dat uw hout vele jaren langer mee gaat en mooi blijft!

 

Gebruiken van Ecoleum beits

Om te beginnen is het belangrijk dat u een droge dag kiest met een temperatuur van minstens 13 graden. Voor dat u Ecoleum beits van Koopmans aanbrengt is het belangrijk om de beits goed door te roeren. Bij gladgeschaafd hout kan het slim zijn om eerst het hout licht op te schuren. Vervolgens brengt u gemakkelijk de beits aan met een kwast of een verfroller. Doe dit niet onnodig dik om een druiperig resultaat te voorkomen. U bewerkt tussen de 3 en 6 vierkante meter per liter Ecoleum. Na 12 uur is het hout doorgaans overschilderbaar. Lees altijd goed de informatie op de verpakking door! Niet geschikt voor gebruik binnenshuis. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
ecoleum Koopmans Ecoleum Donkergroen 1 liter transparante beits Gratis verzending! Op voorraad
€ 59,95 Per stuk incl. BTW